Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
na 2003as stuff ment el 120ezerért ez pedig csak scarp... na majd egyezkedem a gazdival:D
-
s1ru2
aktív tag
Mondom teljesen zsír!! 3hete láttam utoljára akkor még tuti volt!!
egy 40 kilós ember használta szóvak.... :) ha akarta se tudta volna lerombolni :)
nagyon szép 1ébként! Én is ilyet akartam szerezni de nem jött be a geója.. bezzeg PolarX :) nagyon bejövős legalábbis nekem.
holnap adok egy számot (ha a tulaj megengedi) és akkor vele tudsz dumálni -
s1ru2
aktív tag
Igen igen de ez használt !!! Így nem tom megnézni a konaworld.com-ot mert ott nem frissítik az árakat ....vagy van olyan hely ahol lehet használt cuccot felméretni??140k sztem az a max. nagyjából tisztában vagyok a cuccok árával mert én viszont használom a bikot elég keményen :) (de én spúr vagyok nekem épített PolarX em van) na mind1.
áááá félreolvastam :)
minnyá nyomom:)
itt van : www.konaworld.com/kw_index.cfm ő lenne az csak barnában
óóó bazz nem akar működni :(
www.konaworld.com/bikes/2004/stuff ------ itt van kersd meg mert nem akar belinkelődni
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
s1ru2
aktív tag
Csak annyit szeretnék tudni mennyit érhet most egy ilyen bicó!Asszem teljesen gyári... nem volt keméynen használva (azért mert a haveromé nem az enyém :)).
Kérlek gyorsan segítsetek!!
Újonnan 180 volt... ha esetleg vkinek kell az is írhat.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest