Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
na 2003as stuff ment el 120ezerért ez pedig csak scarp... na majd egyezkedem a gazdival:D
-
s1ru2
aktív tag
Mondom teljesen zsír!! 3hete láttam utoljára akkor még tuti volt!!
egy 40 kilós ember használta szóvak.... :) ha akarta se tudta volna lerombolni :)
nagyon szép 1ébként! Én is ilyet akartam szerezni de nem jött be a geója.. bezzeg PolarX :) nagyon bejövős legalábbis nekem.
holnap adok egy számot (ha a tulaj megengedi) és akkor vele tudsz dumálni -
s1ru2
aktív tag
Igen igen de ez használt !!! Így nem tom megnézni a konaworld.com-ot mert ott nem frissítik az árakat ....vagy van olyan hely ahol lehet használt cuccot felméretni??140k sztem az a max. nagyjából tisztában vagyok a cuccok árával mert én viszont használom a bikot elég keményen :) (de én spúr vagyok nekem épített PolarX em van) na mind1.
áááá félreolvastam :)
minnyá nyomom:)
itt van : www.konaworld.com/kw_index.cfm ő lenne az csak barnában
óóó bazz nem akar működni :(
www.konaworld.com/bikes/2004/stuff ------ itt van kersd meg mert nem akar belinkelődni
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
s1ru2
aktív tag
Csak annyit szeretnék tudni mennyit érhet most egy ilyen bicó!Asszem teljesen gyári... nem volt keméynen használva (azért mert a haveromé nem az enyém :)).
Kérlek gyorsan segítsetek!!
Újonnan 180 volt... ha esetleg vkinek kell az is írhat.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest