Hirdetés
-
LOGOUT
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kripke
tag
"Kodiban nem tudnék "ingyenesre" visszaállni már, annyival több gond van vele." Jelenleg nálam is gondok vannak az ingyenes kodival. Tudnál erről a fizetős változatról bővebb infót adni? Vagy egy linket? Van magyar tartalom? Ha tényleg max egy mozijegy ára akkor simán bevállalom, ha azzal normálisan fog működni amikor kell.
-
Kripke
tag
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Utoljára olyan 2015 környékén használtam a kodit, akkor minden simán működött. Most szeretném újra elővenni, de sajnos elakadtam. Feltelepítettem a moviesharkot, a movieshark CC-t, és az exosharkot. Az első kettő egyáltalán nem működik, pedig a hivatalos repóbol telepítettem a legfrissebbet. Az ExoShark mutat némi hajlandóságot, de lejátszás előtt kéri hogy végezzek el egy összeadást. Ezt meg is teszem, de a kívánt tartalom helyett valami csávó kezd el magyarázni angolul (nem tudok angolul
) Ilyenkor mi a teendő? A választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest