Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazzemiko
tag
Hat nem ostoba kerdes, de sajna nem tok segiteni tovabb.
Google...
Rakerestem multkor mikor irtam a valaszt, adott par talalatot de gyakorlatban nem foglalkoztam vele.En ezzel probalkoznek...
Amugy lokalba radugva sikerult, ahogy irtam?
Vagy magara a boxra csak probakeppen?Ha eljutsz vele sikeres megoldasig, akkor oszd meg velunk a tudast pliz!

-
vazzemiko
tag
Hi!
Nem kell hozza semmi plusz.
Csak "lokalis" eleresi utat tud kezelni.Kiprobaltam es pl /mnt/... beallitva letolt.
Kulso tarolora szinten letolt, ha "kulso tarolo"-kent tallozod be a letoltesi uthoz.
pl. /storage/external_storage/sdaHalozati helyre csak ugy tud menteni, ha a halozati elerest felmountolod mondjuk a /mnt/ alá, vagy windowson halozati meghajtokent felcsatolod.
Direktben nem tudja sem a samba sem az nfs linkeket kezelni!
Udv,
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi