Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atiapa
tag
A root az tényleg gyors és egyszerű, a recovery csere egy kicsit bonyolultabb de az is gyors (Edényke nagyon jól leírta hogy kell). Utána már csak a Himedia firmwaret kell rárakni, majd a wrappert és kész is. Innen már csak a kodit kell konfigurálgatni de ezt más kodis lejátszónál is kell. Ez szerintem fél óra alatt megvan ha valaki nem először csinálja. Én most is azt mondom hogy ennyi pénzért nem nagyon akad párja ennek a lejátszónak, bár kell vele p@csölni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Prezentációs Rendszer - Crestron 4K DigitalMedia Presentation System 350-C Series-3 with Streaming
- Logitech Astro A50 (gen5)
- Vivtek D5380U-WNL - 5000 Ansis projektor - Full HD 3D - Nagy fényerejű projektor - WUXGA -
- ASUS ROG Delta S USB-C
- Garanciás LG OLED 65C3 (164cm) TV/4K 120Hz/Evo/ Dolby Vision/HDR10/beszámítás van
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest