Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
junkpod
üzenetére
junkpod, blakey:
Köszönöm szépen a sok segítséget!

Közben magam is olvasgattam a Kodiról, és találtam egy remek 4 részes leírást a használatáról a logouton, zsigus oldalán. Minden kodihasználónak ajánlom figyelmébe, mert nagyon hasznos mindazoknak, akik most ismerkednek a programmal vagy elakadtak valamivel. A top 10 blogbejegyzés között találhatók a jobboldalon.
Az okozta a problémát, hogy az átnevezéseket és áthelyezéseket valamiért figyelmen kívül hagyja a program a médiatár frissítése ellenére is, ha az adott filmet már korábban leltárba vette. Örülnék, ha valamikor azt is javítanák benne. A megoldás az 1. rész második harmadának a végén található (a "Második módszer" végén, az "Extrák" előtt). Rendberakom a filmjeimet a tőletek tanultak alapján
, és tiszta lappal az elejéről kezdek mindent, az lesz a legegyszerűbb.Eszembe jutott egy kérdés! A beállításokban van valami olyan, hogy a filmek külön könyvtárban vannak-e. Ezt úgy kell érteni, hogy az egyik könyvtárban a filmek, a másikban a családi fotóalbum vagy filmenként külön-külön alkönyvtárban? Nem mertem piszkálni ezt a beállítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest