Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retro11
senior tag
Üdv Dare2Live!
Amikor én választás előtt voltam gondolkodóba ejtett a P880 igaz Fuji lett belőle!Nekem személyszerint a zooom kevéske és kicsit kényelmetlennek tünt..
A képeken amiket néztem Kodakhoz illő tökéletességgel adta vissza a szineket,ez nagyon jo dolog ugyanugy mint a kezdő 24mm..
Szerintem mivel nincs stabi,nem tul nagy zoom én emiatt döntöttem a Fuji mellett!Schneider K. lencse ide Leica lencse oda a Fuji is hozza azt a szintet söt sokszor felül is mulja azokat..
A Fuji nagyon hires makrojárol és a zajmentességről alacson ISO tartományban..A Kodak sajnos megintcsak amar zajosodik.
Ami igazán impozánsá teszi a gépet az az ára:/!Meggondolando mert jo kis árcédulája van,én a fentiek miatt döntöttem inkább a Fuji mellett amit nem bántam meg.Valszeg a Kodakban se csalodtam volna!
Sok sikert a választáshoz és várjuk majd a képeket
!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Lightyear - befektetési app
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
!!!