Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
Nem kódolási hiba lehet, mert több avi-nál ugyanúgy jelentkezett Vista alatt (persze nem kizárt, hogy egyforma kódolási avi-kat néztem). (Amikor megnyitom a fájlt tökéletes a szinkron, de ha ide-oda váltok akkor előbb-utóbb jelentkezik a hiba. Újraindítva a playert újra perfekt. Igaz, ezzel a hibával együtt tudok élni.
-
Pierre75
senior tag
Kipróbáltam ezzel a render beállítással, valóban szebb képminőséget produkál. De ha belepörgetek egy avi-ba, egy idő után megszűnik a kép/hang szinkronja, értsd hangyányit csúszik. Ilyenkor csak a player újraindítása segít.
Illetve az általad leírt hibák közül találkoztam még 1-2-vel.Ez vhogy javítható vagy majd talán egy új verzióban?
-
Pierre75
senior tag
Van egy srt feliratom, amit nem tud lejátszani a KMP. Ezt vmely beállítás orvosolja?
http://kephost.com/images/114_Sous_titre.jpg -
Pierre75
senior tag
Köszi a választ! Érdekes, hogy a WMP wmv, mpg-vel nem, csak az avi-val szórakozik. Átálltam azóta már teljesen KMP-re, csak meg akartam érteni a hibát. Túrkálni meg nem akarok a klite beállításai között, mert azzal "csodákat" művelhetek.
Más: vista alatt 1434 és 1435 alatt is rendszertelenül, de lefagy a KMP ha pörgetve nézek bele egy avi-ba, (mkv alatt nem jelentkezik a probléma). Javítható ez, egyéni hiba vagy majd egy későbbi kiadásban korrigálják?
-
Pierre75
senior tag
Nálam is ugyanez a probléma jelentkezett: 3 ati driver, és kodec-ek kipróbálása után nincs ötletem, hogy mi okozhatja - ha találsz megoldást, kérlek írd le! (WMP, VLC esetében is)
Csak avi, mp4-nél jelentkezik, hd, dvd stb formátumnál nem.Más:
A legjobb képminőség eléréséhez milyen beállítást javasoltok?
Vistánál milyen mahinációval lehet visszafogni az erősebb kontrasztot, hogy hasonló képminőséget kapjunk, mint xp alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest