Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sylard8
tag
2013.03.22-n vásároltam itt PH-n egy E8400 processzort,már aznap nem stimmelt valami, mivel csak 2.7 GHZ-en indult csak el.Az alap órajele ennek a procinak 3GHZ!!
Mondtam is az eladónak,de úgy voltam vele,hogy régi 6 éves P5K lehet, hogy a kondik?Mint utóbb kiderült badarság volt ezt feltételezni!Sajnos nem volt alkalmam a gari időszak alatt letesztelni másik lapban!
rá kb 2 hónap múlva már csak 2.6 GHZ tájékán indult el.
Ezzel a lappal a 6 év alatt egy kezemen meg tudnám számolni a blue scrren-t,de az utóbbi időben sajnos sok volt,rá kb 1-2 hétre már csak 2.1-en indult el,és most beállítottam 2 GHZ-re azon stabil nagy terhelés alatt is.
Volt 2 másik lapban is tesztelve ASROCK(G41) ? és egy ASUS P45-ben mind2nél ugyanaz a hiba mutatkozott,alap órajelen nem tudott elindulni 1x sem a proci.
Az eladó szerint irodai gépekben üzemelt a proci éveken át,viszont gondolom kiszerelés után elfekvőbe került és teszteletlenül adta tovább,aminek én lettem az áldozata sajnos!
Maga az üzlet lebonyolítása gyors és korrekt volt.Mivel becsapva érzem magam,utólag egy fekete,vagyis negatív értékelést kérnék fecos2-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- Új, gyári Lenovo Thinkpad L14 Gen1, L14 Gen2 magyar háttérvilágítós billentyűzet, keyboard eladó
- Samsung Galaxy SmartTag2 (fehér színű, bontatlan csomagolásban)
- EKWB EK-Quantum Reflection PC-O11D XL D5 PWM D-RGB - Plexi DISTRO Plate
- Samsung Galaxy Tab A9+ Tablet 11" 128gb
- Hama uRage Exodus Macro 2 Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest