- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
balu72
tag
tiderenszky részére kérnék egy pirosat ezért az üzletért.
-
mmatta1000
csendes tag
Visszapirospontot kérnék ezért Remszarvas kollégának, megbízható, korrekt ph újonc
-
Nagy PIROS-pont ezért az üzletért.
Korrekt gyors vevö.
Köszönöm a vásárlást. -
kekkec
aktív tag
peto.istvan kollégának ezért az üzletért jár a piros, mivel gyors és gördülékeny üzletet bonyolított le mint vevő.
-
Spiler666
csendes tag
Kérnék egy nagy pirosat shad0wking kollégának ezért a király kis VGA vásárlásáért! Gyors, pontos! Csak ajánlani tudom!
-
Shokkolo
addikt
Sziasztok,
Egy nagy pirosat kérnék bul07 kollégának, egy steelseries qck egérpadot vettem tőle.
Nagyon korrekt PH-s! -
mark777
csendes tag
Helo
x47 fórumtársal volt egy cserénk:
AM2 3000+-os processzor
Már nem találom a hirdetést, késő is van, mindenesetre rendkívül korrekt, megbízható partner, feltétlenül ajánlom -
Misi 007
őstag
Frissítve
-
csacsi77
senior tag
Szeretnék kérni amrdiabmusic kollégának egy pirosat ezért az üzletért. Gyors és nem lacafacázik!!
-
keresek24
csendes tag
sziasztok!pedroka2 tagnak szeretnék hatalmas pirosat kérni ebben az üzletben!gyors,pontos,korrekt vásárló volt!mindenkinem csak ajánlani tudom!
-
klac
aktív tag
Piros pontot adományozok -Deluxe- fórumtársnak ezért a videókártyáért.
-
Pyxee
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat redpunkt fórumtársnak, ezért az üzletért Samsung Galaxy S4.
Korrekt, megbízható, segítőkész eladó.
-
Pirosat kérnék ShadowX kollégának, ezt vette meg tőlem még régebben. Rendkívül korrekt, minden a megbeszéltek szerint zajlott.
Pirosat szeretnék Divi27 kollégának, ezt vette meg. Előre utalt egyből, minden a megbeszéltek szerint zajlott, rendkívül korrekt!
Pirosat szeretnék Assasin_ kollégának, ezt vette meg tőlem. Megbeszéltek szerint, találkoztunk, rendkívül korrekt üzletfél.
-
Franky2Ster
senior tag
Kérnék egy piros pontot xboxman92 fórumtársnak,a Bornout Paradise XBOX 360 játékot vásárolta tőlem.Korrekt vevő!
-
Shad0wking
csendes tag
Piros pontot Spiler666 kollégának
Ezt a videókártyát vettem tőle. Minden rendben volt, korrekt eladó!
-
Deadpapa
aktív tag
Szeretnék pirosat Batistuta7 kolegának Vettem tőle egy Telefont
Minden simán ment
-
csipio20
csendes tag
És vissza is kérnek egy pirosat Gabesz77-nek. Köszönöm
-
n-tek
aktív tag
Snoop-y felhasználónak kérnék egy nagy pirosat. PS3 játékokat vettem tőle. Megbízható, korrekt eladó.
-
lajbi30
csendes tag
válasz
sosadatmentő #13555 üzenetére
Piros pont olcsopcker-nek a gyors és korrekt 750 GB HDD bizniszért.Utánvét volt.
-
xboxman92
csendes tag
Pirosat kérnék Franky2Sternek a jó kis Xbox 360 Burnout Paradise-ért, még a postaköltséget is megoldottuk okosba
-
osonte
őstag
Kérnek egy hatalmas pirosat sati fórumtársnak [http://hardverapro.hu/apro/uj_tp-link_tl-wr841n_wifi_300mbps_wireless_n_route/friss.html]ezért az üzletért. Megbízható, korrekt eladó!
-
sosadatmentő
csendes tag
lajbi30 -nak jár a pirospont a 750gb hdd üzletért
-
kolly
csendes tag
Szeretnék egy nagy pirospontot FlashR kollégának. Egy 320GB-os SATA mobilvinyót vettem tőle, korrekt üzlet volt!
-
dome29
aktív tag
Kérnék egy pirosat, KapusiJ kollégának ezt üzleteltük minden a megbeszéltek szerint zajlott!
Korrekt! -
zdanee
őstag
Egy piros pontot érdemel Nokker a Xiaomi Mi2 telefonért! Megbeszéltek szerint, minden rendben ment, javasolt eladó!
-
Apika
addikt
Eddig frissítve, a piros pontokat kiosztottam...
Hello,mehet a piros Karesz1987 kollégának ezért a videókártyáért
-
keresek24
csendes tag
sziasztok!robotrock tagnak kérnék piros pontot! nagy tételbe vettem tőle telefonokat és minden rendben zajlott! ajánlom mindenkinek!gyors,korrekt társ!!
-
Scholes9
nagyúr
Piros pöttyöt kérnék freelanced-nek, ezért az üzletért. Megbízható, sok hasonló üzletet kívánok a többi fórumtársnak is
-
rafika86
csendes tag
pet-yaa-nak adnék egy NAGYON NAGY PIROSAT ezt vetem meg töle!
[link]
Minden kinek csak ajánlani tudom! -
rwin5
őstag
Piros pontot szeretnék adni DanielLong-nak ezért az üzletért [link]
-
Tyberius
aktív tag
Tommy Da B1G kollégának kérnék egy piros pontot ezért az üzletért.
-
hesszusz
tag
Hatalmas pirosat szeretnék kérni carloz-nak ezért az üzletért!Rugalmas megbízható vevő!csak ajánlani tudom!
-
tarmac
csendes tag
Ezért nagy pirosat captaindeph - nek.
Köszönöm.
-
rerebere
tag
Egy pirosat szretnék kérni halombahany kollégának.
Ezt vásároltam tőle.
Korrekt es elhozta nekem, helyszinre. -
gabee jr
tag
Neme kollégának szeretnék egy pirosat. Ilyen fülhallgatószivacsot vett tőlem a fülesére.
Köszi és köszi Neme! -
hoho34
tag
Szeretnék kérni pirosat ZrinyiGabo-nak ezért a tápért.
-
hoho34
tag
Szeretnék kérni pirosat arom.hardver kollégának ezért az adás-vételért.
-
hellboy0415
aktív tag
Szeretnék kérni 1 piros pontot gabeeboy-nak ezért a Cooler Master házért.
-
ati012
őstag
Piros pontot kap Chesterfield, ezért az üzletért. Köszönöm önzetlenségét!
-
bope87
aktív tag
Ezt a Lumia 710-et vette meg tőlem yuyizi kolléga.
Minden rendben ment, korrekt fél, ezért neki is jár a piros! -
woodbear
addikt
tubus kollégának jár a piros a vásárlásért
-
dexter8322
csendes tag
Sziasztok [sephi] részére szeretnék kérni egy jó pontot korrekt és gyors [üzletért]
-
essox
csendes tag
Szeretnék egy pirosat [ gabor_01 ] -nek az üzletért .Korrekt,megbízható.
-
Kocska89
tag
Piros pont jár xmasterteam kollégának, alaktrésznek vettem tőle egy kártyát. Minden rendben ment
-
btchr
csendes tag
válasz
neil_mullen #13499 üzenetére
Szeretnék egy pirosat neil_mullen-nek amiért megszabadított ettől a VGA-tol.
-
feketeibiza
tag
szakiii kollegának szeretnék egy pirosat,az ujjab sikeres korrekt bizniszért!
-
Szakiii
addikt
Szeretnék egy pirospontot kérni feketeibiza fórumtársnak egy hp dv6 6169sl-ért, ismét korrekt volt és figyelmes.
-
Aryan
senior tag
Szeretnék piros pontot adni Zoli_pioneernak ezért az üzletért. Korrekt,gyors,megbízható vásárló volt.
Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!