- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok!
Piros pontot kérnék bundata kollégának amiért a megbeszélteknek megfelelően megvette az SSD-met.
-
jbush
tag
ezsolti Kollégának kérnék egy pirosat ezért a wlan-ért. Megbízható, gyors üzletfélnek bizonyult.
-
WOLFPUNTO
csendes tag
Kérnék egy pirosat newlinechar -nak ezért az üzletért.
-
Boss001
csendes tag
Piros pont Hunwolf1 kollégának a működő jó állapotú AGP-s kártyáért!!
-
kisgeee
tag
Pirosat kérnék BénaNyurga kollégának, aki ezt a monitort vette meg. Korrekt gyors üzletfél!
-
Vigilante
őstag
Pirospontot kérnék kisgyilkos kollégának, a korrekt üzletelésért!
-
bundata
tag
Piros pötyit kérnék,ezért az üzletért,Revenge kollégának.Megbízható versenyző!
-
gianni_82
tag
Szeretnék PIROS pontot adni sz.istván kollegának, a korrekt, magatartásért, és korrekt hozzáállásért, vett tőlem egy alaplapot, amit a megbeszéltek szerint ki is fizetett... sőt... MINDEN ELISMERÉSEM!
-
Judyt91
újonc
Piros pont kvanon -nak! - winchester miatt. =)
-
Shokkolo
addikt
Kérnék egy pirosat jaffa 2843 kollégának is, hyperglide -ot vettem tőle az egeremre.
Korrekt és gyors -
hobbiletolto
tag
Pirospont Ad-m kollégának. Ezeket a ramokat vette tőlem. Megbízható, ajánlom!
-
kisgeee
tag
Pirosat érdemel kisgyilkos aki ezt a monitort vásárolta tőlem. Gyors korrekt üzletfél!
-
Stifler85
csendes tag
Sziasztok szeretnék pirosat kérni [Zoli] kollégának ezért az [üzletért] nagyon korekt vásárló
-
moongoose
őstag
Egy piros pontot kérnék Serrano-nak, az alábbi üzlet korrekt lebonyolításáért.
corsair XMS3 1333 MHz CL9 2 GB hibáska.
A megbeszéltek alapján ütöttük nyélbe az üzletet. -
Vegitaa
senior tag
Pirosat kérnék Lapi kollégának, a korrekt lebonyolításért!
-
Süni 1985 F
senior tag
Jár a piros duc úrnak is, mert korrekt és pontos üzletpartner!
-
duc
aktív tag
Kérek egy nagy pirosat suni_1985-nek, ezt a billentyűzetet vettem tőle. Nem akartam heteket eltölteni egy billentyű vásárlással, ő telefonon elérhető, gyors, rugalmas, pontos partner, ajánlom mindenkinek.
-
dauphin
aktív tag
Piros pontot szeretnék adni béke fórumtársnak ezért az üzletért, a pontos és sikeres lebonyolításáért. Köszönöm.
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
C.Brigante #10502 üzenetére
Vissza is jár a piroska C.Brigante kollégának a már említett üzletért!
-
törölt tag
Javaslok egy piros pontot, (meg két két kis pöttyöt) Zola007 tag részére a nála vásárolt microsd kártya, (ezért a piros pont) és a szintén tőle vett védőfólia (egyik kis piros pötty) miatt.
Annak ellenére, hogy gondolatnyit félrebeszéltük a helyet, türelmes, megoldásra törekvő eladó. (másik kis piros pötty)
Félre a tréfát, a megkötött üzletünk piros pontot érdemel. -
tom-toiboy
csendes tag
Egy hatalmes piros pontot kérek ezért az üzletért mégpedig marayama kollégának. Nagyon jó üzleti érzékkel rendelkező, és gyorsan rugalmasan reagálló üzlettárs.
-
Zodicus
senior tag
Én is kérnék egy piros pontot predator75-nek ezért a bizniszért. Gyors, korrekt és megbízható fórumtárs, bátran ajánlom.
-
dSERiES
senior tag
válasz
jackbacsi87 #10533 üzenetére
jackbacsi87-nek 1 pirosat kérnék ezért. Köszönöm.
-
tekergo 09
csendes tag
Üdvözletem!
Piros pontot kérnék: http://hardverapro.hu/tag/kaldib.html -nek a sikeresen megkötött üzletért!
http://hardverapro.hu/apro/jiayu_g3s_elado/hsz_1-50.htmlKorrekt eladó,bátran ajánlom !!!!
-
pbenett
csendes tag
Szia piros pont Bosszúállók-nak sikeres üzlet :http://hardverapro.hu/apro/elado_sony_xperia_s_telenoros_1_ev_gari_van_ra/hsz_1-50.html
-
predator75
csendes tag
Zodicus-szal remek üzletet kötöttem! Korrekt, gyors s nagyon szépen, aprólékosan csomagolt egy nagyon jó Intel® Core™2 Duo Processor E8400 terméket!
Sok piros pont jár neki! :-)Nagyon szépen köszönöm Zodicus!
-
duracell75
csendes tag
Hello !
Egy pirosat szeretnék GSC007 kollégának egy Intel Core2 Q6600 prociért. Korrekt eladó, vegyétek, vigyétek a termékeit.
üdv
-
Gabor3456
csendes tag
Adnék egy piros pontot akaido kollégának, nagyon szimpatikus és megbízható vásárló. Vett tőlem egy 3 az 1-ben műanyag beépítő keretet és nagyon meg volt elégedve. Több ilyen vásárlót kérünk!
-
Piros pont:
sljuby -nak
az S3 biznicé. -
BeNoKris
csendes tag
Egy pirosat kérnék Spawn001 részére az adás-vétel tökéletesen lezajlott. [link]
-
odorgg
addikt
Kérnék egy pirosat daveoff-nak, akitől ezt a SAPPHIRE HD7970-est vásároltam.
Megbízható, korrekt eladó! -
mz/xXX
csendes tag
Piros pont kéretik speedydb23 kollégának eme üzletért. Pontos, hamar lezavartuk az üzletet!
-
Kérnék egy Nagy Pirospontot mihail38 - nak egy ZTE Blade Super - mobilt vettem tőle! korrekt, megbízható és nagyon becsületes üzletfél!
-
TripleB
senior tag
Szeretnék egy piros pontot kérni leikomessi fórumtársunknak, mert vásárolt tőlem egy tablet tokot. Korrekt vásárló!
-
braxi001
csendes tag
Üdv pirospontot kérnék ennek a felhasználónak:
Ezért az üzletértL:http://%20hardverapro.hu/apro/hp_compaq_615_bontas_2/hsz_1-50.html)[link](/L)
-
bandika1988
csendes tag
Egy piros pontot kérnék ayo kollégának a COD BO2-ért, korrekt és megbízható eladó, nem az első üzletem vele, nem is az utolsó
-
norbi19884
tag
válasz
zsolti1902 #10532 üzenetére
Kérnék egy pirosat zsolti1902 kollégának, korrekt, gyors és megbízható eladó.
Ezt vettem tőle. -
Ébenhercegnő
csendes tag
Lec papának is kérnék egy piros pontot ,i7 870-es proci üzletért.Igaz a cpu kupak kicsit meggyötört volt de lényeg hogy stabilan megy ,egyelőre.
-
mpeti3
csendes tag
Nagy piros pont jár Ádyka felhasználónak a multiméterért! Korrekt, megbízható eladó!
-
Ébenhercegnő
csendes tag
chriss81-nek kérnék egy piros pontot ezért az üzletért : [link] szavahihető ,megbízható ,csak ajánlani tudom.
-
conqver
aktív tag
Nagy Pirosat Kérnék az Admin komáknak!
40+ nál járok, mindent pontosan és korrektül vezettek!!!!! -
zsolti1902
aktív tag
Piros pontot kérnék norbi19884-nek a videókártya vásárlásért!
Minden rendben zajlott, korrekt üzletfél. -
cinkoxid
senior tag
A következő úriemberek érdemeltek ki piros pontot:
-
crsx001
csendes tag
blattyos
iros pontot szeretnék kérni a korrekt üzletért. Délután föladta, reggel már itt is volt a csomag, ahogy leírta, hogy miket küld.
Termék: GigaByte GA-M68M-S2P
-
madd dogg
senior tag
A kormányért hatalmas pirosat szeretnék kérni Fancy-Boynak.
-
tomchy
tag
Piros pont jamba kollégának, megvásárolta tőlem ezt (Acer Aspire One 721).
Korrekt, megbízható, gyors. Köszönöm!
-
madd dogg
senior tag
Az átalakítóért kérnék egy pirosat FrostyBoy-nek.
-
sanman
csendes tag
Sziaszok!
Piros pontot kérek szépen ses! kollégának a gyors és megbízható üzletért: "http://hardverapro.hu/apro/apple_ipod_touch_16_gb_4g_fekete_uj_bontatlan_1_ev/hsz_1-50.html"
Üdv.:
Sanman -
madd dogg
senior tag
A monitorért nagy pirosat szeretnék kérni leikomessi-nek.
-
geri306
tag
Sziasztok!
Kérek egy piros pontot CySnick fórumtársnak, 6db PC játékot vett tőlem. Gyorsan utalt, minden rendben zajlott. Ajánlom mindenkinek!
-
jamba
aktív tag
Piros pontot kérnék:
tomchy Kollégának megbízható-és korrekt tag, az üzlet tárgya:Acer aspire one 721
Pirosat kérnék: [R.Zoli] kollégának a korrekt és gyors üzletért : [P8400 procit] vásároltam tőle.
-
hozsoltika67
csendes tag
válasz
Neil Watts #1 üzenetére
kérnék egy nagy pirosat Kocska89 kollégának alpenföhn brocken processzor hűtőt vettem tőle és,minden rendben lezajlott korrekt üzletfél!
-
Nikolaidc
csendes tag
Lasy kollégaúrnak nagy piros jár a zxperia mini pro alkatrészek és az xperia mini pro üzletért!
-
hozsoltika67
csendes tag
válasz
Neil Watts #1 üzenetére
kérnék egy pirosat kerinagy kollégának Asus 7770top vidikarit vettem tőle,minden rendben lezajlott,korrekt üzletfél!
-
hozsoltika67
csendes tag
válasz
Neil Watts #1 üzenetére
Kérnék egy nagy piros pontot bsnss1976 kollégának,lg ips led monitort vásároltam tőle, és az áru hibátlanul,és gyorsan megérkezett az utalást követő napon,megemlítésre méltó hogy,a2500ft postadíjból 1000ft-ot visszautalt mivel,csak 1490ft lett a postaköltsége
-
рэтяощ
csendes tag
Egy piros-t szeretnék kérni stewe2-nek.
Korrekt és probléma mentes eladást bonyolítottunk. -
ryt
csendes tag
14bene fórumtársnak jár a piros pont 2 db pata 2,5"-os hdd gyors, korrekt eladásáért.
Üdv. ryt
-
zsoltii94
csendes tag
Kérnék egy pirosat ati012-nek a memóriakártya vételért
-
imre680223
csendes tag
korekt gyors megbiszhato jár a piros pont
-
BiOszi
tag
fatboy.slim kollégától videó kártya vételért szeretnék egy nagy piros pontot adni. Gyors,korrekt megbízható üzletember...
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- AM2 és AM"+ Ritka darabok!
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- i5-6400
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ASUS 18W USB ADAPTER
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia