- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sh4d0w: Az Oracle hack
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz
szentkuti11 #795 üzenetére
Szintén jár a pirospont szentkuti11 fórumtársnak, iPhone tokot vásárolt tőlem. Minden a megbeszéltek szerint, gyorsan lezajlott, teljesen pozitív.
-
Sareth
senior tag
Kérnék egy újabb pirosat retroid kollégának. Ezt a Fallout III. Collector's Edition-t vásároltam tőle és a termék és az üzletmenet is rendben volt.
-
szentkuti11
addikt
Kérnék szépen egy piros pontot korpicschess kollégának a tokokért. Már a pénz elutalása előtt feladta a csomagot, így ma már nálam is van. Korrekt eladó.
-
phoenix64
őstag
molnarpeter kollégának egy nagy pirosat ezért az üzletért.
Korrekt, megbízható, gyors eladó.
-
máyköl
veterán
Speed.fox -nak jár a piros a matricákért.
Gyors, korrekt, bátran merem ajánlani.
-
Scobbyka
tag
Szeretnék kérni egy pirosat Lasy kollegának, ezért az üzletért
Kiváló eladó mindenkinek csak ajánlani tudom! -
sTERNI
senior tag
lefkosia kollégának jár egy hatalmas piros pötty ( OCZ Vertex 3 ). (linkem nincs sajnos)
-
DiceBlade
aktív tag
janoska26 fórumtársnak kérnék egy pirosat a bitang jó árú i3-2100-ért
gyors, korrekt, olcsó
kell ennél több? -
Kérnék egy kövér piros pontot a_tesz kollégának, egy makulátlan állapotú vesás vgaval örvendeztetett meg
-
szviti
csendes tag
Kérnék piros pöttyöt H0bi -nak a közös üzletért.
-
Storekeeper
csendes tag
Hello!
Szeretnék egy pirosat szabozsolt87nak ezért a prociért. Köszönöm neki! -
Nagybanya
csendes tag
drgmiki fórumtársnak kérnék egy nagy piros pontot. Rugalmas, szállításban segítőkész. Köszönöm.
-
Kam1kaze
tag
kroy83 - nak kérnék egy pirosat a SanDisk Mobile Ultra microSDHC vételért.
-
Repsol600
addikt
Kérnék egy pirosat Martinkeet kollégának ezt a hűtőt vette tőlem, megbízható üzlettárs.
-
bijesz
aktív tag
rizso kollégának pirospont, korrekt partner
-
Nagy pirospont Lasy fórumtársnak a W910i házcseréért. Villámgyorsan megoldotta a dolgot.
-
rizso
addikt
Kérnék egy pirosat bijesz fórumtársunknak ezért az üzletért! A monitor olyan állapotban volt, ahogy leírta, abszolút korrekt üzletfél, nem problémázott azon sem, hogy tesztelgessem alaposan a terméket, és csak utána fizessek, ha meggyőződtem a hibátlanságáról! Köszönöm az üzletet!
-
Tomi850
csendes tag
Piros pont jár DeNOx tagnak ezért a korrekt üzletért
-
Lasy
veterán
Austin F. fórumtársunknak egy
-ot szeretnék kérni a korrekt üzletért. (Micro USB kábelek)
Köszönöm -
Yutani
nagyúr
Kérnék opti06 fórumtársnak egy piros pontot ezért az üzletért!
-
Yutani
nagyúr
válasz
goetze_jani #742 üzenetére
Kérnék goetze_jani számára egy piros pontot ugyanazért a bizniszért (MSI HD 3850).
-
Lasy
veterán
Epsylon fórumtársunknak egy
-ot szeretnék kérni a korrekt üzletért. (Xperia u)
Köszönöm -
Dreams0811
csendes tag
Szép nagy piros pontot kérek f27 kollégának!
-
Nagybanya
csendes tag
szasa44 fórumtársnak kérnék egy szép piros pontot. Rugalmas, szállításban segítőkész partner. Köszönöm.
-
Ingo25
csendes tag
Pirosat kérnék BDave-nek ezért az üzletért!
-
balint0806
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pontot tuzinditonak ezért a remek P8600-as prociért. Gyors megegyezés és korrekt üzlet volt miután végre rászántam magam a vásárlásra.
-
Csiga69
tag
Piros pontot érdemel André ezért a két GTX-670-esért!
-
vvt
csendes tag
MPeter87 fórumtársnak megy a piros pont, a gyors, zökkenőmentes üzletért!
-
N.Szil
tag
Kérnék egy piros pontot [kisselandras] kollégának [ezért] az üzletért. Rendes,megbízható vevő. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
-
KisTopi95
aktív tag
Kérnék egy pirosat jobbman kollégának, mert segített nekem ebben az üzletben.
-
Norb3rto
őstag
válasz
sid.:Rc211v #724 üzenetére
-
Szabus
csendes tag
Egy hatalmas piros pont jár motorace kollégának, ezért az üzletért, és nagy segítségért, amivel szolgált. Segítőkész és roppant rugalmas. Minden rendben volt!
-
DoktorV
csendes tag
Sziasztok!
Egy pirospontot szeretnék kérni Sandokansan kollégánknak mert vásárolt tőlem ezt: Asus EN7300TC512/TD 128 MB és ezt: Mercury M-TECH 550W 12 cm-es ventilátorral. Az üzlet rendben lezajlott, megbízható partner. -
(Darkwood)
őstag
Kérnék én is egy piros pontot (baphomet) PH! fórumtársnak ezért az üzletért: RAM.
Korrekt, megbízható úgy ahogy szokta!
-
Piros pont jár Laca1992-nek a korrekt üzletelésért. Többek között ezt vette tőlem
-
netseft-nek +1 piros a kábelteszterért.
-
nighthawk2
csendes tag
Nagy pirosat kérnék blackvinyl kollégának a gyors, korrekt garancia ügyintézésért
-
tabert11
csendes tag
Halihó!
Hatalmas piros pontot ajánlanék Tito30 mesternek.
a Asus P5W Digital Home nagyszerű alaplapért, és a gondos csomagolásért, a kitűnő állapotért, a korrekt hozzáállásért azaz mindenért!
Köszönöm! -
Cartman023
aktív tag
Én is kérnék egy pirosat Winner_hun-nak ezért a segítségéért.
-
gt007
tag
Kérnék egy piros pontot Lendoroov-nak. A kijelző és memória amit tőle vásároltam, tökéletes. Mindazonáltal nagyon rugalmas is. Maximálisan megbízható!
-
Jimscore
tag
MPeter87 kollégának kérnék szépen egy piros pontot a gyors, korrekt üzletért. köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256-1TBHDD,Makulátlan!
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x2,4Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP 15,6"FULLHD,i5 8265(8X3,9Ghz)IntelUHD VGA,8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép állapot
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 215 White! Ingyé MPL!
- Igényesen felépített gamer PC, i7, RTX3080 EVGA, 64GB ram, ASUS Z390, Raijintek vízhűtés,
- 4K 60Hz Monitor Philips 276E8VJSB / 1db DP, 2db HDMI, táppal
- KINGSTON FURY 64 GB Beast DDR5 5200MHz CL40
- LEGO 4002024 - exkluzív dolgozói szett
- Dell Vostro 5470 - 2,5 óra akku idő - érintő kijelző - újlenyomat leolvasó - Win10 telepítve
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super OC 6GB GDDR6 192bit videókártya
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest