Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Ryu77
aktív tag
Tom-e-nek szeretnék pirosat kérni ezért a Sapphire 4870 Silent Efficiencyért. Gyors volt a csere, zökkenőmentes az eladó pedig nagyon megbízható. Nem ez volt az első üzletünk és szerintem nem is az utolsó.
-
Ryu77
aktív tag
Ezért az üzletért kérek piros pontot zsolesz010 fórumtársunknak. Nagyon korrekt üzlet volt és nagyon gyors is.
-
Ryu77
aktív tag
tthomasso-nak kérek egy pirosat a ventillátorszabályozó-ért.
Köszönöm.
-
Ryu77
aktív tag
Én az X1950XTX ügyében már dobtam egy pirosat a múlt héten így csak az e heti Giga 9800GT OC ügyében kérnék még egyet Tom-e nagyon korrekt és megbízható fórumtársunknak. Ő mint eladó szerepelt az üzletben és villámgyorsan bonyolítottunk mindent telefonon, így topikot sajnos nem tudok linkelni.
-
Ryu77
aktív tag
Kérek egy pirosat Tom-e fórumtársunknak.
Nagyon korrekt eladó.
Az üzlet tárgya. -
Ryu77
aktív tag
-
Ryu77
aktív tag
Pallli fórumtársunkkal kötöttem egy üzletet és rendben ment minden így jár neki a piros pont.
Köszönöm. -
Ryu77
aktív tag
Cayman is nagyon korrekt ember, egy tápot vettem tőle és nagyon elégedett vagyok, ezért jár neki a piros pont.
-
Ryu77
aktív tag
Nagyon korrekt üzletet kötöttem Thomeee fórumtárssal, meg szeretném háláni neki egy piros ponttal!
-
Ryu77
aktív tag
Nagy piros Ősembernek a ramokért.
-
Ryu77
aktív tag
Vettem egy Galaxy 8600GTS 256MB OC-t Mikádó-tól és mivel nagyon elégedett vagyok mindennel ezért neki is mehet a piros!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest