Aktív témák
-
pro70
senior tag
Hally!!!
Van PH-n egy ember, aki különösen ajánlott!!! Már csak azért is, mert 1X elálltam a bizniszétől de ezek után is szóba állt velem! Linkelni üzletünket nem tudom, mert küldtem rá egy privit hogyha lesz neki 9800gtx-e, akkor adja el nekem! Jött is a privi, hogy lesz pénteken és nem csak privi hanem mikor már 100% volt hogy meg van, hívott hogy mehetek! Szóval nem győzöm isteníteni!!!!!!!! A
iszonyat kevés de képet a behódolásomról nem szívesen tennék közzé!
Kösz, még1X!!!!!!!Paja
-
pro70
senior tag
Tompo92 kishaveromnak tolnék egy nagy kövér
-ot ezért a bizniszünkért! Megérdemelne kettőt is mert szó nem volt róla hogy új hűtőt kapok
Paja
-
pro70
senior tag
KANTRI barátomnak szeretnék egy
-ot a Kingmax memós bizniszért! ...Írt, hívott, jött, vitte!!!
Üdv Paja
-
pro70
senior tag
De La Vega barátomnak kérnék egy
-ot ezért a bizniszért!!! Végre azt kaptam amit megérdemeltem
Üdv Paja
-
pro70
senior tag
bundata komámnak 1 isszonyat
-ot mer iszonyat módon megérdemli és nem azér mer az előbb küldött nekem egy privátot, hogy mi a helyzet azzal a vinyóval, műkszik vagy mi vannnnnn???? ...........Lényeg a lényeg, kiváló merevlemez és ez nem más érdeme mint a kék linkben szereplő BUNDATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Üdv és Köszi!
-
pro70
senior tag
Gratulálni szeretnék magamnak a gyorsaságomért és nagy
-ot kérnék pepegarage barátomnak a tutti gigabizniszért! Kösz a hűtőpasztát is
Üdv Paja
-
pro70
senior tag
Barátomnak szotyo78-nak szeretnék egy NAGY
-ot adni, eme remek biznisz létrejöttéért! Mindennel elégedett vagyok, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Üdv Paja
-
pro70
senior tag
legeslegújabb barátomnak [l'taifun'-nak] egy iszonyat nagy
a tutti bizniszért!!! [link]
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple TV eladó
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest