Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Biriboyka
senior tag
Kérnék egy pirosat a Battlestation Pacific játékért,RootRulez kollégának!
javítottam a nick-et.
[ Módosította: z0d1AK ]
-
Biriboyka
senior tag
Kérnék egy pirospontot a 4 gigás memóriakártyáért kissdvd fórumtársnak mely a leírásnak megfelelő volt , tökéletesen működik és remélem sokáig is fog működni.
-
Biriboyka
senior tag
Kérnék egy pirospontot a Hori fóliáért szata_68 kollégának. Gyors, pontos volt a kiszolgálás.
-
Biriboyka
senior tag
Kérnék egy pirosat modern kollégának a tökéletesen és gyorsan lebonyolított pc-s játékok adás-vétele miatt!! ( sajna a játékok linkjét nem tudtam betenni, mert törölte
)
-
Biriboyka
senior tag
Kárnák egy piroskát goodboy007-nek a 2 db PC-s játékért amik a leírásnak megfeleltek. Gyors és pontos volt a kolléga! ( sajnos a hirdetés linkjét nem tudtam betenni mivel már törölte )
-
Biriboyka
senior tag
Kérnék egy piroskát shteer kollégának a faja kis D-Link router-ért!
Megérdemli hisz megértő és együttérző volt velem! -
Biriboyka
senior tag
Kérnék egy pirosat Tim82 fórumtársnak akivel üzleteltem a jó kis Nokia E61-et!
Gyors volt és a megbeszélt helyen a megbeszélt időben ott volt! Nem kellett rá várni órákat, nem mondta vissza az utolsó pillanatban mint oly sokan. Remélem sok emberrel fog üzletelni a közeljövőben akik szintén elégedettek lesznek! -
Biriboyka
senior tag
Kérnék egy pirospontot edding00000-nak a jól sikerült PS2-es üzeltért ( sajnos a hirdetésemet már nem tudom belinkelni
).
Megbízható, korrekt személy. -
Biriboyka
senior tag
Kérnék egy ( vagy inkább több ) piros pontot BandiT-nak! A történet annyi röviden, hogy nála vásárolt merevlemez gariztatása miatt szeretném ezt kérni, mivel annyi mindent meg tett érte, hogy kevés ember cselekedte volna meg azokat a történtek után. Már ha kérhetek ez miatt pontot.
Mindenesetre egyet vegyetek tudomásul: BandiT-ot nyugodtan keressétek meg gariztatás ügyében a tőle vásárolt cuccoknál, szívesen segít és talál kompromisszumot! -
Biriboyka
senior tag
Kérnék egy pirospontot adrian930420 -nak a HP tintapatronokért!!
-
Biriboyka
senior tag
Gaabbaa-nak kérnék egy piros pontot a két házikó és az ősöreg Abit alaplap vásárlása során történt önzetlenségéért.
-
Biriboyka
senior tag
andrejsxe-nek kérnék egy pirospontot a Chieftec külső HDD házért - sajna lezárta a topikot és nem találtam meg -.
Minden a megbeszéltek szerint zajlott le szerintem mindenkinek így kellene viselkedni és az üzlethez hozzáállni! -
Biriboyka
senior tag
A jól sikerült iPod Classic eladása miatt kérnék egy pirospontot lugosi kollégának!
Gyors és pontos volt az üzletkötésünk, minden a megbeszéltek szerint ment. -
Biriboyka
senior tag
Szeretnék kérni egy pirospontot gyikhus nevű fórumtársnak az LG monitor vásárlása során tanúsított önzetlenség miatt!!
-
Biriboyka
senior tag
D3Rv1sh-nak kérnék egy pirospontot a tökéletes Rumblepad 2-ért!
-
Biriboyka
senior tag
S.Doom fórumtársnak egy pirospontot kérek a tökéletes állapotban lévő Gears of War -ért!
-
Biriboyka
senior tag
Kérnék egy pirospontot tököscsávó nevű fórumtársunknak a nagyszerű Zalman házért!
-
Biriboyka
senior tag
Kérek egy pirospontot BloodyEddie-fórumtársnak!
-
Biriboyka
senior tag
Adjunk Balika911-nek is egyet!
-
Biriboyka
senior tag
És persze egyet Pegazus -nak is!
-
Biriboyka
senior tag
Adjunk egyetVekiboy -nak is ha kérhetném.
-
Biriboyka
senior tag
kjanek-nak kérnék egy mezei pirospontot!
-
Biriboyka
senior tag
Piros pöttyös labdát kérnék:
czzoli és Savanya
nevű fórumtársaimnak!!
Ők tudják miért!Egy proci és egy vinyóért!
-
Biriboyka
senior tag
Adjunk Rhino666-nak is egyet!
-
Biriboyka
senior tag
Fényhozó-nak egy pirospont!
-
Biriboyka
senior tag
Elkezdem én is a teljesség igénye nélkül:
- SimonYana
- batmab
- Old Gray
- mikado
- gianni
- BandiT
- BrasilAkiket kihagytam azoktól elnézést kérek!!!!
-
Biriboyka
senior tag
Vazz! a Zadia - kivel gondtalan és normális adás-vétel történt! - nem mutatja meg ezt a topikot, úgy élem le az életemet, hogy nem is tudtam róla. Hála neki, most itt vagyok és beírhatok én is.
Mivel sok emberrel üzleteltem az elmúlt évek alapján, nem írok neveket asértődés elkerülése végett, hisz ismerve magamat tudom, hogy kihagynék embereket akikekkel végig korrekt üzleti kapcsolatban voltam! Annyit azért elmondanék, hogy én(!) alapvetően olyan emberekkel találkoztam, akik nem vertek át és nem okoztak gondot! Kívánom mindenkinek, hogy így üzleteljen, ahogy én és kkor gondtalan jövő vár rá a PC-sek klubbjában!
Fúúúúúúj, de nyálasra sikeredett!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest