Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
afterburner_
őstag
válasz
Füge007 #48969 üzenetére
Füge007-nek nagy pirospont a zökkenőmentes üzletért!!:-)) 2800 mah akkuk + epson 711 patronok
-
SonicZ
csendes tag
válasz
Füge007 #31454 üzenetére
Piros pont Füge007-nek a korrekt adásvételért
-
BoriszWS
csendes tag
válasz
Füge007 #16329 üzenetére
Üdv mindenkinek!
PH-s pályafutása legelső pozitív értékelését osztanám ki Giinos kollégának. Azért, mert két nagyszerűen működő 1 GB-os DDR2 memória modult szereztem Tőle igazán jutányos áron, és még a késői óra ellenére is rendelkezésemre állt
Viszont hirdetés link az nincs. Egyszerűen azért, mert mire oda jutottam, hogy értékeljem a partnert, törölte a hirdetést ( ez nyilvánvaló, hisz eladta a nekem a ramokat ).
Épp ezért csatlakoznék Füge kolléga kérdéséhez, mit tegyünk, ha a hirdetés, mely az értékeléshez kapcsolódik, már lejárt?
És köszönöm, ismerem a kopipészt módszert, de sok kolléga nevében szólok, ha azt mondom, hogy nincs kapacitásom arra, hogy az összes hirdetést, amit egyszer is átfutok, elmentegessek, azzal a célzattal, hogy ha a későbbiekben véletlenül üzlet lesz belőle ( privin, telón keresztül egyeztetve ) akkor legyen mit beszúrnom ebbe a topikba...Tehát kíváncsian várom / várjuk a választ, mert már nem sok idő van dec. 6-ig... és nem szeretnék felesleges köröket futni.
Üdv,
Borisz - 51 pozitív
Aktív témák
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- LibreOffice topik
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest