Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat Nubet-nek egy régi notit vett.
Köszönettel: M20
-
Denien
csendes tag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Kérek 1 pirosat bebka -nak a korrekt üzleti lebonyolításért ! Köszönöm !
-
#Morcosmedve
veterán
én is piros ponttal illetem ZozzHUN (http://hardverapro.hu/tag/zozzhun.html) kollégát a tisztességes vásárlásért!
-
Ice!?
őstag
SWiNEBoY kollégának kérnék egy nagyon nagy piros pontot.
Az üzlet tárgya: [link]
Gyors és rugalmas.
-
bogyo2009
csendes tag
Köszönet walrus29-nek a villámgyors bizniszért, miden a megbeszéltek szerint történt, ajánlom mindenkinek, gyors, korrekt vevő. Egy Thermaltake házat adtam el neki.
-
Májsztró
addikt
Wannacoke -nak megy a piros . Egy Ati X550-et vettem tőle. Nagyon korrekt srác , előre küldte a kártyát. Minden úgy ment ahogy megbeszéltük. Csak ajánlani tudom !

-
bebka
csendes tag
Denien fórumtársnak piros pont a sikeres üzletért.
Soket A-s alaplap volt az üzlet tárgya. -
szakalistvan is kap egy pöttyöt a GF5200 jóáron adásáért!

-
Ice!? kollegának megy egy piros pötty!

-
sebri79
csendes tag
Nagy pirospont ere233 telefonért korrekt gyors megbizható :http://hardverapro.hu/tag/ere233.html
-
CrazyMax
tag
Pirospont Lacazr93 emberkének. Korrekt, gyors és pontos eladó [PC játékokért]
-
crashbash
csendes tag
Dick81 részére egy pirosat érdemel.Bizniszeltünk egy videokártyát.Minden rendben zajlott!
Ajánlom mindenkinek!
-
csonger
csendes tag
Egy pirosat kérnék [Overclocked] kollégának az [alaplap]cseréért. Előre küldtem a lapot, és megjött a csere is.

-
akaido
addikt
[zsoca929] kartársnak big red point a Fusi Amilo xi 1456 laptopért.
-
1989
tag
Pirospontot kérnék neo756 - kollégának a korrekt VGA cseréért. Igaz kicsit akadtak gubancok, de azért meglett.

-
subaruwrc
félisten
ezért az üzletért pirospontyot kérnék Achill3uS-nak.
-
zsir123
újonc
Pozitív élmény: neked
-
zsoca929
aktív tag
Piros pont jár [akaido] fórumtársunknak, korrekt üzletet bonyolítottunk le a mai nap során.
Xi1546 notit cseréltünk Toshiba M5-re és némi kp-ra.
Remélem máskor is lesz hasonlóan sikeres üzletünk!
-
Egy piros jár pempellini elvtársnak, mert egy HP nyomtatót üzleteltük. Sajnos később tudtam küldeni a csomagot a megbeszélt időpontnál, és letesztelni sem igazán volt időm, így az esetleges téves információk megadásáért elnézést kérek..
-
nemesist
csendes tag
Egy nagy pirospontot szeretnék kérni Jim Tonic kolegának,minden rendben zajlott,nagyon korrekt megbízható eladó,csak ajánlani tudom!
-
szergej
tag
tomatos kolléga maximálisan kiérdemli ajánlásomat !!

Szükségem volt gyorsan a hardver-re (miniBT) és 2 nap múlva már nálam is volt !!
Maxi respect !
-
csirkés11
tag
Jár a piros pont polo493 kollegának, samsung f1 vinyót vettem tőle

-
Euzkadi
csendes tag
Kotibor-nak szeretnék kérni egy piros pontot ezért a Razer egérért
Gyors, rugalmas, korrekt eladó! -
MZsoltee
veterán
Joces kollégának járt a piros a biszniszért, gyors és korrekt eladó.
-
bogyo2009
csendes tag
Egy piros pontot kérnék opti06-nak, korrekt pontos vevő, ezt a cumót vásárolta meg tőlem.
-
endib
tag
piros pont neki a ramokért
CPT.Pirk -nek[link] -
Daniford
tag
Egy pirospontot setherian kollégának ennek a kúlernek a korrekt vásárlásáért.

-
RgS
tag
ezsolti kollágának jár nagy piros pont, a remek Megahalems hűtőért. Korrekt üzletfél, csak ajánlani tudom!
-
iBlast
aktív tag
Sollikának kérnék egy hatalmas pirosat ezért az üzletért. Korrekt, gyors, megbízható.

-
gyáliSanyi
őstag
Lunky88 kollégának piros pont jár ezért az üzletért. Ahogy átutaltam neki a pénzt már meg is rendelte a játékokat és azok egy héten belül már nálam is voltak. Igaz volt ami 3 nappal később érkezett meg, de ez belefért, mert a legolcsóbb helyet kereste fel számomra és a légipostázás teljesítése is eltérő a külföldi üzleteknél.
-
Piros pontot kérnék KINKY_007 fórumtársnak, ezért az üzletért. Gyors, pontos és korrekt partner, utalta az összeget előre is és megbízott bennem, mindenkinek nyugodtan merem ajánlani.
-
z00li
senior tag
Egy piros pontot szeretnék kérni laolaj-nak, ezt az alaplapot vette tőlem. Üzleteljetek vele nyugodtan.

-
bishopx2
tag
Egy jó nagy piros pontot kérek [iHeszi] fórumtársunknak a korrekt gyors [üzletért] , és az előreutalás után megérkezett tápegységért

-
Dilo
csendes tag
snakess-nek jár a piros pont! PS3-hoz vettel tőle egy Battlefield: Bad Company 2 játékot, (előre utaltam) gyorsan feladat és minden rendben volt.
-
savass
csendes tag
Egy nagy piros pontot adok [r.norbert] fórumtársnak a Compaq CRN-8241B laptop CD-ROM eladásáért. Nagyon korrekt eladónak ismertem meg. Megbízható!!!
-
iceman1988
tag
[chooky] -nak egy Hatalmas Piros Pont jár a [chipset] valamint a [9.2 cm-es ventilátor] üzletért.
-
Krisinto
őstag
[KillHates]nek egy NAGY pirospontot szeretnék beírni [ezért a csomagért],nagyon jó áron adta,és kb 2 nap alatt le is bonyolítottuk az üzletet,csak ajánlani tudom mindenkinek!
(a packból van még,szóval vigyétek
) -
N-vidi-A
őstag
Nagy piros pontot érdemel juliabrilke a korrekt alaplap üzletünkért!

-
XTibike
csendes tag
Piros pontot kérek neked kollegának a NETGEAR routerért és a korrekt üzletért!
-
dewil666
őstag
Piros pont Bizgenty-nek! Gyors megbízható lehet vele üzletet kötni!!
Köszönöm a vásárlást és használd egészséggel!!
-
PC-Style
tag
Kérek szépen egy pirosat Vangelis fórumtársnak ezért az üzletért HP Compaq NX9010! A megbeszélt időre, pontosan érkezett bő 60 kilométerről a termékért. Köszönöm a vásárlást! PC-Style
-
Smallger
csendes tag
Hatalmas pirospont Diablo18 fórumtársnak. Egy Gainward GTS250-est vettem tőle, minden rendben ment.
-
gold007
tag
pirospontot -Gabesz- nak ezért: Asus v3000
-
garincsa96
csendes tag
pirospont: dvd_R+
[link] -
Fenyő
őstag
Piros pontot kérnék Bluebess72 kolleginának, korrekt, rugalmas. Egy Agp-és 7300GT-t vettem Tőle (a hirdetést már érvénytelenítette így nem tudom belinkelni)
-
rup1u5
nagyúr
Pirospontot kérnék neki bevésni: zazahoho
Korrekt, rugalmas, megbízható vevő!
[a hirdetés] -
Stenli89
csendes tag
szeretnék kérni egy nagy pirosat lacika001-nek ezért az üzletért nokia 6600 minden rendben zajlot és meg bizhato pontos
-
pcsabat
őstag
piros pontot szeretnék kérni inquisithor kollégának ezért a nagyszerű videokártyáért és a gyors, korrekt üzletért!
-
-
InquisiThor
csendes tag
Piros pont pcsabat kollégának, aki GTX260-ast vett tőlem. Korrekt ügyfél, gyors, pontos, megbízható!
-
Vaze
őstag
Szintén Pirospont jár Dodder kollégának a korrekt üzletért.
Audigy2 Zs-t adtam ezér a jó kis VGA-ért -
N-vidi-A
őstag
Megérdemli AtiVagyok kolléga a pirosat, korrekt üzletünk volt!

-
pisti35
csendes tag
Hali!
Ismét pirosat kell hogy adjak eric.cartman kollégának ezért: http://hardverapro.hu/apro/zsir_uj_lenovo_x301/hsz_1-50.html a csodás gépezetért!!!!
Nagyon köszi!!!!
-
Wannacoke
tag
válasz
colos890721
üzenetére
piros pont colos890721 -nek korrekt és gyors, ja és ezt vette tőlem

-
Konyakos
csendes tag
Én echterion-t szeretném megjutalmazni egy pirosponttal !
Vettem tőle egy használt mobilt jó áron és kiválóan működik. -
rosszfiu18
tag
Sirszevenap kollégának pirosat adnék,mert korrekt,megbízható PH! tag!! Ezért az üzletért!
-
Eddie141
senior tag
Piros pontot kérnék szmolcsi kollégának, aki ezt vásárolta meg töllem.
Korrekt és pontos, megbizható eladó/vevő (csere volt). Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Aktív témák
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bátran ajánlom mindenkinek!

)