Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
ZozzHUN
addikt
Tom-e: Piros-pont a kivalo csereert! Nagyon meg vagyok elegedve a kartyaval
-
rollerphreak
csendes tag
BAZI nagy piros pötty [Tomi 16] kollegának a korrekt [eladásért].
Nyugodtan vehettek tőle bármit gyerekek...
-
daff
tag
A link a "30867" hozzászólásomhoz ( mégis megtaláltam) Hp Pavilon akkor kérném a pirosat snoopy43 kollégának
-
]Phobos[
senior tag
Sziasztok!
Kérnék candyman83 kollégának hatalmas piros pontot ezért, félre rakta nekem a cuccot, olcsón/ illetve az egyik karit ingyen adta oda. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Köszi!
-
rento nagy pirospontot érdemele a sokadik üzletünkért.
most ezért az üzletért
gyors korrekt lebonyolitás volt.
ajánlom mindenkinek. -
Lasy
veterán
Brown88 forumozonknak is adnék egy pirosat a w910 telefon-ért.
sajna nem ez az ami nekem jött, de w910 és minden tökéletes, de nem mentettem el rendesen a linket a gugli meg csak azt találja meg.
de a pirospont jár neki. -
daff
tag
Egy pirosat kérek snoopy43 nak a Hp pavilon bizniszért
(sajnos már érvénytelenítve lett így nem találom
)
-
stanley_
tag
ForRedGlory
ezt a routert vettem segítőkész és kedves volt minden rendben van -
olta
aktív tag
Tom-e kolleganak jar a piros pont. Nagyon korrekt ember. Vettem egy VGA-t tole, mely tudomasa szerint jol mukodott. Azonban nalam memoriahibas volt, jeleztem neki es azonnal cserelte egy masik hasonlo kategoriasra. Maximalis tiszteletem az ove.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
lakisoft #30680 üzenetére
és a mai üzlet után is mehet a pirospont!
Egy usb-s bluetooth-t cseréltünk lakisoft-al egy rossz 6200-re -
lakisoft
veterán
Megy a pirospont z0d1AK-nak, egy rakat könyvet vettem tőle
-
snoopy43
csendes tag
Bátran ajánlom mindenkinek Daff kollégát a korrekt hozzáállásáért és nem utolsó sorban a remek termékeiért.Nagyon korrekt ember.
-
adi mester
aktív tag
Kérnék egy hatalmas piros pontot Jocoshop kollégának egy ilyen adapterért .
-
szerencsére megint csak ide írhatok!
Simms kollegának szeretnék kérni egy szééép nagy piros pontot ezért a szép kis CM RC-690-es házikóért!
Csak pozítívat tudok írni róla. PH figyelmeztetés ellenére(akkor még nem volt asszem minden privinél megjelenítve) utaltam neki a ház árát.
Amint megkapta a pénzt, elsöbbségivel postázta.. másnap meg is kaptam!
A ház úgy volt, ahogy a hírdetésben írta. Minimális különbség volt csak, illetve hiány.
Az egész biznisz alatt folyamatosan tartotta a kapcsolatot. (a két üzlet alatt 51 privi!!)Simms kollegának szeretnék kérni mégegy szééép nagy piros pontot. Erről nincs link, privátban beszéltük meg. Egy zalman ventiszabályzó. Gyakorlatilag csak a fentieket tudom írni. Sajnos a posta miatt kicsit késett a megérkezése, de ez nem az eladó hibája, viszont teljesen korrekten, pontosan segített, pörgette fel a dolgot.
És végűl ha lehet ilyet, esetleg mehet egy bónusz piros pont, mert pl a házból kimaradt pár apróságot minden szó nélkül külön díj nélkül postázta!! (alaplap távtartó,csavar, venti táp átalakító!) Nem nagy dolgok, mégis úgy állt hozzá, mintha a fél ház hiányozna.. szóval maximálisan
Piros pontot szeretnék még Viktoár kollegának, EZÉRT.
Esetleg bónusz pont neki is mehet, ugyanis olyan segítőkész volt, hogy már másnap postázta az alkatrészt, ráadásúl úgy, hogy még a postaköltséget se hagyta fizetni!!
Ritka az ilyen önzetlen, segítőkész ember!! maxiiiiimális tiszteletem!! -
l@czko
aktív tag
Késett, de nem elmaradt piros pontot pótolnék:
N-vidi-A szaktársnak a sokadszori üzletért, ami ebben a telefonban öltött testet.Másik pirospont 5teve kollégának a tökéletes HDD-ért!
Köszönöm!
-
Gaba
senior tag
Kérek egy FEKETE pontot Satyusz -nak ,mert figyelmetlenül olvasta el a hírdetésem,ezért potyára mentem a találka pontra.....
Legközelebb képregényt fogok rajzolni.....
-
Kom-ancs
tag
Ja és piros pont kerinagy kollégának is az A.C. Freezer 7 pro hűtőért(már nem találom a hirdetést)
-
theori
csendes tag
littlejohnny-nak hatalmas pirosat, nagyon segítőkész és megbízható volt az üzlet során: link
-
szuper-t
őstag
Kérnék szépen egy Moderátor kollégát ez ügyben:
Rolli237
segíteni szeretnék látom az illető megkárosított valakit
Rolit ismerem a mostani Ph-s neve:
Freeman2
tudom hol lakik tudom hova jár suliba (volt osztálytársam)
egy gányoló ha valaki tudja kit károsított meg megkereshetne privátban
én a srácot senkinek nem ajánlom műszerésznek adja ki magát de csak elgányolt alatrészeket árul "javítható" címszó alatt remélem segíthettem
Üdv Tomi -
Adnék egy pirosat szotyivaan kolegának a Nokia 7650-es alkatrészekért. Lebeszéltük, jött-jöttem, megbeszéltük, kezet fogtunk, finittttó!
-
emre
veterán
-
-
Orsee81
csendes tag
Adnék egy pirosat Gyusznakkedvességéért, gyorsaságáért- jó volt vele üzletelni
-
ÉM
tag
Misk@-nak kérnék bevésni egy pirosat eme processzor eladásáért és rendkívül gyors kiszállításáért.
Köszönöm szépen!
-
drótos
csendes tag
Nagyon köszönöm ! Álláspontom szerint,ha lehet normálisan is tenni a dolgunkat,akkor miért ne ? Egyébként sajnos nem néztem meg előtte egy apróságot : történetesen hány ram-foglalat van abban a gépben ? Miután betettem a Kingmaxot, a rendszer tulajdonságainál összesen 706 Mb memóriát látott a gép.Hogy jön ez ki ? 512+194= 706-val. Az alaplapra van integrálva 194Mb ? Vagy : az alaplapon van 64Mb,egy rejtett ram-slotban 128Mb,amihez hozzáadva a hozzáférhető slotban lévő 512-t, jön ki a 706 ?
Zoltán nem tudhatta,én meg nem tudtam,hogy milyen notit hoz magával.Ha tényleg van még egy rejtett slot,akkor viszont a nálam lévő másik 512Mb nem ártana a gépnek.Az átok Win XP szereti a sok ramot.Tehát a kérdés: mennyi ram fér bele max. ?
Üdv drótos
-
Dohren
tag
piros pont Dave Jr.
gyors, pontos uzlet volt. thx.
-
kris75
aktív tag
Piros pont Ace Ventura nak a FX-10
a korrekt üzletért. -
Kazu
csendes tag
Szeretnék kérni egy hatalamas pirosat [drótos]kollegának, a kiváló és korrekt üzletért, [kingmax_ram], ennek a párját vettem meg tőle. Üzleteljtek vele sokat!!
-
F e Z o
veterán
Piros pontot érdemel agromokus fórumtárs. Egy giga lapot, procit, memót vettem tőle. Korrekt, megbizható ember.
-
TopaMo
aktív tag
válasz
Szneki Bolt #30636 üzenetére
Szintén megérdemli a pirosat:
Szneki Bolt ezért -
-
Akimoto
csendes tag
Nagy PIROS pont Shadowlord kollégának az x230 üzletért.
-
z0d1AK
nagyúr
Megy a piros pont Ivanh fórumtársnak, egy 2x1 gigás geilt vett tőlem!
Küldtem a ramot, tesztelte, kaptam a pénzt, minden rendben volt! -
Orsee81
csendes tag
Hello!
Nagy piros pont DroiDMester-nek a gyors és korrekt bizniszért
-
simondr
senior tag
Piros pontot kérek users kollégának a sikeres HD4850 üzletért, megbízható fórumtárs bátran ajánlom mindenkinek
-
vlcsko82
senior tag
Hatalmas piros pontot kérek
Liveol
kolégának a megbizhatóságáért
-
cbrfireblade
aktív tag
viszont kérek egy piros pontot Gazsi00 kollégának, mert nagyon korrekt és gyors
-
janika8202
tag
és egy piros pont Gazsi00 kolegának...az egérért és mert majdnem házhoz is hozta
-
markusz
csendes tag
Pirospont jago11 úrnak, ezért: http://hardverapro.hu/apro/acer_a150-b/hsz_1-25.html.
Hsz-ben minden.[link]
-
littlejohnny
aktív tag
Keretik egy pirospontot adni theori kolleganak ezert az uzletert. Ajanlott partner!
-
zazahoho
őstag
pirospontot kérek beírni ezért az üzletért maxxximnak korrekt árút cserélt velem .mindenkinek ajánlani tudom az üzletet vele
-
Teszla_
senior tag
Jár egy pirospont kukee-nak egy személyes csere miatt
-
rayoliviero
veterán
Egy piros pontot kérek cbrfireblade kollégának, ezt az SMC PCI wlan kártyát adtam el neki. Gyors és megbízható.
-
miami123
tag
Egy pirosat kérnék Csorosznak ezért: [link]
-
zsela
tag
válasz
rayoliviero #30617 üzenetére
Természetesen vissza is jár a piros pont Gazsi00 kollégának, akinek egy Hitachi 320-as vinyót adtam el. Köszönöm a vásárlást és használd egészséggel!
-
atide
csendes tag
Szeretnék kérni egy-egy piros pontot az alábbi kollégáknak:
dvdbackuper ezért: termék
-
rayoliviero
veterán
Egy piros pontot kérek zsela kollégának, egy winchestert vettem tőle. Nagyon korrekt és megbízható.
-
qlagep
csendes tag
Kérnék egy piros pontot Adam86 kollégának.
Jutányosan vettem egy MIO GPS-t tőle.
Köszönöm! -
Router
őstag
Nagy pirospont Andris72-nek a kiváló és korrekt üzletért!
-
Boborjan
csendes tag
Nagy piros pont csyo fórumtársnak a tőle vásárolt [Kingstone] memóriákért! A saját hülyeségemet is korrekten kezelte (2x utaltam át ugyanazt az összeget
)!
-
ssolitude
őstag
Piros pont zuhi_ fórumtársnak, a gyors, pontos bonyolításért.
-
adamkacska00
csendes tag
Egy pirospont JÁMBOR kolléganak!!!!!!
-
WebM
csendes tag
Piros pont Kwisatz forumtarsnak egy Corsair tapegyseg megvasarlasaert, gyors es korrekt vevo!
-
pirkl
csendes tag
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest