Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Geller72
veterán
Sikeres üzletmenet után pirossal juatalmaznám Fecni007 kollégát.
Tenkjú a bizniszt. -
Geller72
veterán
Kérnékegy piros bogyót anti22 kollégának EZÉRT A BÓTÉRT.
Gyors, korrekt. Mindenkinek ajánlom.
Powered by GEMENC VOLÁN...
.
Köszönöm a lehetőséget.
Üdv:
Geller -
Geller72
veterán
Kérnék egy pirosat DjAaron -nak a korrekt hozzáállásért, és hogy feltétel nélkül megbízott bennem...amin persze nem kell csodálkozni..
. Az üzlet ITT köttetett.
Köszönöm a bizalmat. Előre utalás volt. -
Geller72
veterán
Piros pont a jutalma chaser kollégának. A bizonyítékot nem tudom mellékelni, mert egy processzoros üzlettel kapcsolatban történt privát megbeszélésünk gyümölcse az az ATI 2600 XT, ami itt csücsül a gépemben. Szeretném, ha ennek ellenére az erre jogosult személyek ezt honorálnák a fórumtársnak. Ha ehhez a privát üzenet mellékelése a kritérium, azt szívesen eljuttatom az illetékesekhez.
Köszönettel:
G3ll3r -
Geller72
veterán
Köszönöm hoax kollégának a bizniszt, jutalma egy piros pötyi.
-Valamint szintén köszönöm szeidlee fórumtársunknak, akivel ezt az üzletet összehoztuk. Ha a második linkből nem derülne ki egyértelműen a végeredmény, a másik fél hozzájárulásával elküldöm az illetékes kollégának a PM idevágó részét.
Üdv:
Geller -
Geller72
veterán
Én nem értem. Még ha újoncok nem látnának a szemüktől, azt megérteném, de senior tagok sem olvassák el azt a kiba 1-es hsz-t!!!??? Majd minden oldalon egy mod leírja, hogy hogyen kell kinéznie itt egy hsz-nek, de mindenki olyan vak, mint egy egysejtű. Most is írja a mod, hogy mi a pálya, de pár hsz-el lejjebb már van egy xar hsz..nem értelek benneteket. Nem magatokkal csesztek ki, hanem aki jót tett veletek, ő nem kapja meg a pozitív értékelést!!!
Figyeljetek már jobban oda!!
Kellemes ünnepeket:
Üdv:
Geller -
Geller72
veterán
Küldeném a karácsonyi piros pontokat a következő atombiztos becsületű fórumtársaimnak:
-chaser barátomnak, akivel szintén privátban bizniszeltünk, egy tualatin 1400-as cerkát vettem tőle, ami hibátlanul megy a kis gépemben. Ezer köszönet érte neki.
-bikadini kolléga, de ezt nem tom bizonyítani, mert ez az üzletmenet privátban történt egy hirdetésem alapján, amiben nincs nyoma párbeszédnek, mert uhgye kezdetektől fogva PM-ben ment a dolog. Ha megkapja, nem bánnám, rátok bízom.
Üdv, és kellemes ünnepeket mindenkinek.Geller
-
Geller72
veterán
válasz
Thunderzolee #17022 üzenetére
Hát, sztem ez nem a megfelelő totyik, ezért kapunk majd a fejünkre
. De én megpróbálnám. Mindenképpen személyes átvétel. 43k/pár nem rossz ár. Lehet, hogy 300-as raid lesz neki az új. ki tudja. Bár ezekre nem 1 év a gar. egy próbát megér. Posta, előre utalással ebben az esetben semmiképp. nincs előélet.
Üdv:
Geller -
Geller72
veterán
Ha nem raktok linket az adásvételről, NINCS PIROS!! Ezt vésse észbe mindenki.
Üdv:
Geller -
Geller72
veterán
Örülök, hogy ismét bővült egy megbízható emberrel azok sora, akivel üzletet köthettem anélkül, hogy az átvágás gyanúja is felmerült volna. Éppen ezért ajánlom mindenkinek a figyelmébe Ad-m fórumtársat, akivel bármikor lehet üzletet kötni a maximális megbízhatósággal.
Üdvözlettel:
Geller -
Geller72
veterán
Megköszönöm Lord Dragon
pozitív hozzáállását, amivel kedves sógoromat egy 5000+-os AM2 boldog tulajdonosává tette.
Mindenkinek ajánlom, megbízható PH tag.
Üdv:
Geller -
Geller72
veterán
Piros pötyit érdemel imp00 kollega, aki újonc létére tökéletesen tisztában van az üzleti szabályokkal. Gyors, pontos, megbízható, korrekt mindenkinek ajánlom.
Üdv:
Geller -
Geller72
veterán
Megköszönöm
-Hunnia1920 és
-Vikcsifórumtársnak a gyors, pontos és megbízható üzletmenetet egy-egy piros pontal.
Üdv:
Geller -
Geller72
veterán
Javaslok egy piros pöttyöt lewee77 fórumtársnak.
Gyors, pontos, korrekt üzlet volt, a megbeszéltek szerint zajolott minden..sőt..
.
Üdv:
Geller -
Geller72
veterán
Piros pont szenyo kollégának.
Üdv:
Geller -
Geller72
veterán
Az érvényes, ha HERRZ-nek hetente adok kettőt?..
..mert kb így vagyunk...vagy csak egyszer le7?
Üdv:
Geller -
Geller72
veterán
Warnen órási piros pont, de ez nem egy egyszerű üzlet, ezért ha nem gond leírom.
A szokásos utalásaimat pötyögve lazán elutaltam Warnen kollégának 10 rugót.
A gond ott kezdődik, hogy nem neki akartam. Mivel vele még nem üzleteltem, ezért is éreztem neccesnek, de hiba volt, mert egy talpig becsületes ember, és visszautalta a szlaszámomra. Ezúton köszönöm neki, én bátran ajánlom.
Üdv:
Geller -
Geller72
veterán
válasz
juliabrilke #4149 üzenetére
Nem mondod, hogy vettél egy ilyet?..
-
Geller72
veterán
belahege -nek egy piros pont. Akadályokat nem ismerve (nem látva..
) majdnem eljött hozzám..
de nem sikerült, így előre utalt és jól tette..
Geller -
Geller72
veterán
SoPunk piros pont. Előre külde a memeket, utólag utaltam, miután meggyőződtem róla, hogy ok. Bátran ajánlom mindenkinek újonc létére!
Geller -
Geller72
veterán
gabyka
piros pont. -
Geller72
veterán
Ismét piros pötyi HERRZ-nek.
-
Geller72
veterán
Ollie