Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Sziasztok.
Sajnos ujjab CSALÓVAL van dolgunk.
Eddig rajtam kivül Tom-e kollegát károsította meg. Mivel régebb ota üzletelgettünk vele és , ugymond jó üzleti és baráti viszony alakult ki , igy (egymástol függetlenül) Tom-e kollegátol elvitt 3db VGA-t (100ezer Ft értékben) , tölem pedig egy alaplapot és ramokat (50ezer Ft értékben) azzal h egy-két napon belül fizeti mert tudna rá vevöt. Arra kérnénk mindenkit h aki tudja h hol található meg az uriember vagy ismeri személyessen is , esetleg van vele üzleti dolga vagy épp megkárositotta, az irjon nekem Vagy Tom-e kollegának egy PÜ-t. Egyenlöre nem szeretnénk a rndörséghez forduni de ha nem lessz más út megtesszük.
Ez Tom-e PÜ-éböl egy kis idézet........
Leírom röviden:
Elvitt tőlem 3 vga-t úgy, hogy megállapodtunk, hogy mikor fizeti ki. Az idő amikor fizetnie kellett volna, már 2 hete lejárt. Az egyik kártyát már több mint egy hónapja adtam neki, a másik kettőt 3 hete.
Amikor kérte, hogy adjak neki vga-t, mert meg van szorulva és égető szüksége van rá, akkor a köztünk lévő meglévő viszonylag régi kapcsolatra és a bizalomra hivatkozott, hogy maradéktalanul kifizeti. Ugyanígy a másik kettő vga-nál is, mert állította, hogy azokból pénzt tud csinálni magának, mert tovább adja magasabb áron, és így segítsek neki, hogy had fizesse utólag. Azaz az utóbbi kettővel még én járultam hozzá, hogy neki több pénze legyen!
Tehát a bizalom megvolt. Részemről... Ő viszont elég aljas módon átvert, vissza élt ezzel. Ígérgetett itt nekem sms-ekben, vagy ötször ígért időpontot, amelyekből természetesen nem lett semmi, de a telefont nem vette fel, csak ha ismeretlen számon kerestem. Azóta már a simet is kicserélte, mert nem elérhető.Reméljük h minnél elöbb sikerül vele rendezni ezt a dolgot.
-
1Room
csendes tag
Ismét kérnék egy piros pacát neki: rosep, gyors megbízható kolléga, amiért jár neki:asus_p5pl2-e.
-
1Room
csendes tag
Nagy piros pont neki:saikon kollégának a gyors ügyintézésért, illetve a kiváló áruért, ja miért is ezért: Pentium4 3.20 GHz
-
shteer
titán
jár a pont emre kollégának a vga-csereüzletért
-
Zotya984
senior tag
Szeretnék kérni egy piros pontot PHM kollégának, mert igazi üzletember. Egy CF to IDE adaptert vettem tőle. Nagyon gyorsan itt volt, tökéletes csomagolás, leírás a csomagban. Egyszóval csak ajánlani tudom.
-
válasz
SlaveDealer #30288 üzenetére
Szintén jár a pirospont SlaveDealer -nek, az emlitett üzletért
ajánlom mindenkinek,bátran üzleteljetek vele.
-
SlaveDealer
tag
akoska07 megérdemel egy piros pontot, ezt a moncsit adtam el neki !! Korrekt vevő, minden az előre leegyeztetettek szerint történt.
-
orkester
őstag
Jár a piros pont Collialter és mhif részére. Mindketten megbízható üzlettársak!
A hirdetések: előbbi és utóbbi.
-
kem
addikt
Sziasztok!
Nagy piros pontot adnék dimitrov68 fórumtársunknak.ramokat vett tőlem. Nagyon gördülékeny volt a biznisz és korrekt a lebonyolítás, ahhoz képest,h egy haveron keresztül küldtem haza a cuccot Londonbol.
Ezúton szeretném ha a közreműködő fél is kapna egy piros pontot. Nagy segítség volt,h lebonyolította a biznisz magyarországi részét. Köszi M.W.H!
kem
-
spiercell
aktív tag
Pirospont jár SüdiLaller kollégának ezért a vételért.
Gyors, pontos, megbízható vevő! -
gefffry
aktív tag
mraco kollégának jár a piros a router és hűtő sikeres üzlet miatt.
-
mcintosh
tag
Pirospontot érdemel somé kolléga.
Korrekt eladó, minden a megbeszéltek szerint történt. -
Maestro85
tag
Szeretnék kérni egy piros pontot kicsitoth93 kollégának ezért az üzletért!
-
Ha van korrekt ember a világon, akkor ricsi99 az.
Egy alaplapot vettem tőle. Előre jelezte, illetve a helyszínen is felajánlotta, hogy nem kell kifizetnem, próbáljam ki és ha minden rendben van utaljam a pénzt. Már jó pár nap eltelt a vásárlás óta, de mikor kiderült, hogy nem szereti a lap egyik procimat se, szó nélkül visszavásárolta. Ezen kívül felajánlott alkatrészeket is tesztelésre. (kölcsönbe)
Gyors, pontos, korrekt, mindenkinek ajánlom! -
FragMaster
addikt
Ebit számára mehet a piros.
-
kbalazs26
csendes tag
Magul kollégának jár a piros pont a termékeiért.
-
zsolesz010
senior tag
Satyricon Ház-üzlet. Hosszas előzetes egyeztetés írásban, telefonon, de végül összehoztuk.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: DeLUX LCD kijelzős házszilardf SSD-üzlet, beszámítással. Érdeklődött, foglalt, jött, próbáltunk, fizetett. Minden rendben ment.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: Samsung 128GB SSDKérnék nekik egy-egy pirospontot
-
Bin711
csendes tag
K.mamut kollégánk is jár egy PIROS pont, mert korrekt, segítőkész, türelmes, megbízható eladó!
Szerk.: LINK
-
ViTToRe
aktív tag
Pirospont Omega81 társunknak. Minden rendben volt, nyugodtan lehet akár utalni is neki.
-
taifun
csendes tag
Kérnék szépen egy nagy pirosat Rodgers kollégának ezért: Enermax ELT400AWT.
Ajánlom mindenkienk!
-
CPU-Z
csendes tag
Sziasztok!
bandika14-el
sikeres üzlet volt (Nokia 5800), minden úgy volt ahogy megbeszéltük, rendes, korrekt!
csak ajánlani tudom. -
kicsitoth93
csendes tag
Nagy nagy piros pont megy Maestro85 kollegának a nagyon gyors és rugalmas üzletért!! mégpedig ezért: Ati x1650 AGP
ezúton is köszönöm! -
djoc
csendes tag
nagy kövér piros pont zuhi_ kollégának, aki vadiúj cuccokkal örvendeztetett meg. Keressétek bátran!
-
gabesz977
csendes tag
PH-User (Ventilátor) és omegaman85 (Táp) valamint a nagy
peetmaster (Vidikarcsi) fórumtársamnak adok egy HATALMAS PIROS PONTOT,a kiváló üzletért!!!
-
Ice!?
őstag
Hatalmas pirospont b. kollégának a gyorsaságáért, és korrektségéért.
-
PH-User
addikt
válasz
zolooka #30253 üzenetére
Piros pontot adnék zolooka kollégának, mert vettem tőle egy SIM kártyát, de a posta lenyúlta viszont ő hajlandó volt még egyet küldeni ami másnapra itt is volt! Köszönöm!
A zolooka HSZ-éhez tartozó linket itt pótolnám. Innen vettem tőle pontosan -> [link]
Csak hogy kölcsönös legyen a piros pont!Aztán kérnék egy piros pontot még gabesz977 fórumtársnak is! Korrekt volt, előre utalt, a posta ismét nem volt a topon, de sikerült felülkerekednie a problémán! Ezt a ventilátort vette tőlem: [link] Köszönöm a vásárlást!
Őt is és zolooka-t is ajánlom mindenkinek, remek üzlettársak!
-
Mehet a
TMaX barátunknak is az AC FREEZER XTREME procihűtő miatt!
-
Pirospont :
Al Brandy
Fórumtársnak korekt megbízható! -
kistoth
csendes tag
myk74. piros pontot kap a sikeres adásvételért! Sikeresen végbe ment semmi gond nélkül! Csak ajánlani tudom!!!
-
zuhi_
senior tag
Pirosat djoc-nak, mert korrekt és megbízható!
-
q2w3
senior tag
Ákoska07 -nek 1 piros pont mert korrektül létre jött az üzlet. [Ezt vette]
-
almaspece
tag
Piros pontot osztanék SimonYana kollégának, videókártyát vettem tőle!
-
(Darkwood)
őstag
[SimonYana] PH! fórumtárs ismét bebizonyította, hogy mennyire korrekt és megbízható eladó, hisz nem kevés összeget utaltam neki és a [Gainward GTX 260] VGA hibátlanul és időben megérkezett!
Köszönöm Uram! -
ineedpower
csendes tag
Veron-nak nagy piros pont, hibátlan telefont kaptam tőle!
-
Robcsibácsi
csendes tag
Hali! Én Phobosnak adnék egy piros pontot, mert az üzletünk teljesen a megbeszéltek szerint zajlott, és a leszállított árú minősége is kifogástalan!
-
-
sagesz93
addikt
Piros jár kopy33 -nak a sikeres üzletért!
THX. -
Rita85
csendes tag
Pirospontot kérnék csukszik16-nak, fényképezőgépet vásárolt nálam (hírdetés) . Korrekt vevő, utánvéttel fizetett.
-
EnoMan
csendes tag
Bibby fórumtársnak hatalmas Piros Pont.Pontos és korrekt
-
squarepapa
csendes tag
Hatalmas respect és egy nagy Pirospötyi [adi mester] kollégának.
Picit késett ugyan a [biznisz], de erről ő abszolút nem tehetett, szóval ha azt akarod hogy azt kapd amit kérsz akkor nyugodtan fordulj hozzá, csak ajánlani tudom.
Köszönet még1x a korrekt üzletért.
-
serginhoo
csendes tag
ezúton jár a
beteg kollégának,amiért a nehézségek ellenére sem állt el az üzlettől...
...és külön köszönöm neki a winyóhoz mellékelt takarót,ezentúl a hideg téli estéken sem fogok fázni -
Plero
aktív tag
Piros pont DJTJ-nek.
Rugalmas, gyors megbízható. Többszörösen tesztelve. :-)
-
Jubiii
tag
Piros pontot kérnék Bedczooo-nak. Procit vettem tőle, konkrétan ezt : 4_mag_2_mag_araert_amd_phenom_ii_x2_550_x4_b50. Az üzlet problémamentes, az eladó korrekt volt.
-
shteer
titán
kérem a pirosat Ste kollégának a néma tápegységért
-
creed13
tag
Piros pöttyöt audi100td kollégának!
És kösz mindent!
-
audi100td
nagyúr
válasz
Gomi_Wilde #30212 üzenetére
Gomi_Wilde szintén piros pontot érdemel, megbízható korrekt üzletfél.
Egy Xonar DX-et vásárolt tőlem: [link]
-
pc gamer
tag
DarthRevan -el kötöttem üzletet és nagyon jó eladó
Megbízható és pontos -
pc gamer
tag
Egy piros pontot szeretnék kérni: DarthRevan -nek
Rendeltem tőle posztereket és minden kérdésemre válaszolt,sőt még aznap feladta a csomagot amikor kértem -
Voda2
tag
Egy nagy piros pont EnoMan -nak! Én SE W910i kijelzőt vettem tőle, és nem bántam meg, ráadásul a hivatalos ár töredékéért.
-
mundemon
újonc
Hali Hunter2 kollegának küldenék 1 piros pontot a megbizhatóságáért és a gyors üzletért is!
-
Mr.Grey
tag
Pár hete nekem nem műxik a PH Megbízhatóság oldal. Bármit is írok be, a kiadott eredmény: "-nak 3 pozitív értékelése van és 2 negativ értékelése a fórumon!" FF2, 3 és IE7 alatt is. Az adott oldalra engedélyezve van az adblock és a felugró ablakok. Esetleg valaki találkozott már ilyen hibával?
Párszáz hozzászólást visszaolvastam, de más nem említett ilyesmit... -
nx10521
csendes tag
WhiteSkyline : pirospont-> egy Nokia N80ast vettem tőle korrekt áron, levelekre gyorsan reagált, korrekt eladó, ajánlom.
Üdv,
-
R1X
csendes tag
Pirosat ]]] the dealer [[[ kollégának ezért az üzletért, a korrek árért és a korrekt lebonyolításért.
-
BloodyEddie
őstag
Több pirosat is kiosztanék, kissé elmaradtam:
csabi020 --> ezért (megjött az autós töltő is, köszi
)
Devil Gelo --> rou ter
PetiBlasteR --> korrekt vevő
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest