- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Soak
veterán
Nem akarok belefolyni, csak ha már olvastam a nevemet mint ''nem át vert'' , Attila korrekt volt, egy percre sem fordult meg a fejemben ,hogy át akarna verni...
U.i: Amikor még egyszer véletlen olvasta ,hogy SLi-t akarok akkor Ingyen kaptam tőle egy SLi hidat csak ugy ,hogy elhintettem, azért ez nem mindennapos, nem egy nagy tétel, de mire föl adná nekem?... csak ennyi -
XaraX
addikt
Hm,érdekes dolgok ezek mindenesetre....
Sajnos,sokszor volt példa rá,hogy a ''korrekt'' üzletfél megváltozott,ha a tét már nem csak pár ezer forint.
Ez részemről nem Csaba és Attika80 megítélése,sőt..
Kevés dolgom volt velük,de valóban korrektül zajlott.
Ellenben valóban nem fair,hogy mindenfélét olvasnak rájuk itt,és még meg sem tudják válaszoni érdemben,csak közvetítő álltal.
Talán az lenne a helyes,hogyha valakit támadnak,akkor lehetőséget kellen adni neki a cáfolatra.
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
jajj mar.. nem kell am mindent egybol felreertelmezni.. egyaltalan nem bantasbol irtam, hogy te egy modern szocso vagy (egyebkent ez nem is degradalo jelzo).. azt akartam erzekeltetni, hogy attika mivel mar egyszer megszegte a forumszabalyzatot (egy ember nem hasznalhat egynel tobb usernevet), nyugodtan regisztralhatott volna egy ujoncot, akivel leirja a fajdalmat.. mindegy, ez csak egyeni eszrevetel.. igaz, hogy a velemenyeink nem egyszer utkoztek es ennek hangot is adtunk, de ettol meg nem kell azt feltetelzni, hogy en alapbol tamadlak teged
-
westlake
félisten
nah, ha lesz egy kis szabadidom (es birja a gyomrom), akkor atolvasom az iromanyt.. dbius, te meg lassan olyan leszel, mint egy modern szocso
elso korben engem az erdekelne, hogy ha mar attika vette a faradtsagot es irt nehany mondatot, akkor miert nem Badb0y forumtars problemajat vazolja fel a sajat szemszogebol?? ugy erzem, talan illett volna itt a nagykozonseg elott kimagyaraznia magat
elvegre tudtommal nem en voltam az, aki a publikum ele tartam a panaszomat.. na mindegy, biztos csak en vagyok ilyen tokfeju, hogy nem ertem... attika biztos azt hiszi, hogy az az igazsag, amit eloszor leirnak a forumra.. engem nem zavar, csak nagyon teved
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
Azt azonban meg kell jegyeznem, hogy amennyiben nagyon kellett volna neked ez a laptop, Te is megrendelhetted volna Attika megkeresése nélkül...Jaaaa, hogy akkor vámot kellett volna fizetned, és nem is biztos, hogy olcsóbb lett volna, mint itthon?
Barátom miről beszélsz? Hol látsz te ebayen vagy bárhol dell gépet, amit küldenek USA-n kívül ?? Ha küldött volna, azt garantálom, hogy nem kértem volna meg, mert ebayes dolgaimat én szoktam rendezni. De ha megnézed ennek a küldését, rájössz majd. Meg sztem nem azon van a hangsúly, hogy attika hogy van kinnt, hanem az átverésen nem
1903-ban írtam vmit. Az nem úgy van, ha már annyira véded csabát
Meg ha ennyire véded ccsabat meg attikat, akkor a történtekhez szólj, ne azt emlegessétek, hogy ti mit bizniszeltetek velük, nem a ti bizniszetekről van szó. Hanem erről a gépről. Erről beszéljetek. Gondolom nem ilyen árban volt az, amit adtatok-vettetek.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest