Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
ÁÁ, ez a Spyder is. Vicc. Hó Shown nézegelődök, megkérdezem mennyi az a kabát...azt mondja 125 ezer. Mondom anyukád...
és el is húztam onnan.
A snowboardra is igaz, hogy a határ a csillagos ég.
170-ért van Burton Custom X, de felesleges ennyiért venni. Azért ez eléggé szezonális sport, és Mo. nem igazán egy havas területArról nem is beszélve, hogy a komolyabb deszkákhoz kell egy pár éves rutin, különben beleesik az ember a abba a csapdába, amibe a ''söröző spyder ruhások''.
Szóval el kell dönteni, mire kell. Ez a deszka is csak azért volt 43, mert nem idei modell. Ebben legalább már van oldalkiképzés, nem úgy mint egyes drágább deszkákban.
Szerintem már így is elget költöttem rá. Neked mid van pontosan? Azaz milyen cuccod (deszka stb)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest