- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
Enigma1945 #32808 üzenetére
A legjobb az az aksinak, ha kb 20-30% es 80% kozott hasznalod. A ciklus szamot meg nem ugy szamoljak, hogy hanyszor dugod ra, hanem a bms azt meri mennyi toltest (mah-t) toltottel bele. Ha 100ig toltod akkor valamivel rovidebb lesz az elettartama. Ha huzamosabb ideig 100-on hagyod az akkut es ugy tarolod az degradalja gyorsabban.
Ezek li-ion akkura igazak. Ha jol tudom a lfp akkuk nem degradalodnak 100%-on, de olyant autokban lattam, rollerben meg nem. -
devast
addikt
válasz
GoodSpeed #32657 üzenetére
Nem sok értelmét látom ezeknek... Fizikai védelmet kell jól megoldani. A beépített find my cucc az ha jól tudom, akkor a display-be van integrálva. Cáfoljatok meg, de ha veszel egy ilyent aliexpress-en ~80 usd bruttóért, belerakod egy lopott/zárolt/stb rollerbe, az simán menni fog, es ujra regisztralhato lesz az app-ban. (Nyilván lopás után az ugyes tolvaj egyből lehuzza a display-t) Másrészt ha számítanak airtag/smarttag/stb -re, a 2. dolog az lesz, hogy azt megkeresik. A nagyon profi tolvaj ellen semmi nem véd, az idióta ellen meg a jó fizikai védelem elég.
-
devast
addikt
válasz
whbear #32510 üzenetére
Az viszont abszolute teljesen más kategória. 50-el megy, C futóműves, stb... Őszintén megmondom, én nem ismerem. Lassan elvileg jön az új kresz, és aszerint ez már smkp-nak fog számítani, tehát kötelező bizt, rendes bukósisak, és városban nem mehetsz vele kerékpárúton/járdán legálisan. Ha falun közlekedsz vele az kevésbé problémás, ha városban, akkor gond lehet még belőle.
-
devast
addikt
válasz
whbear #32508 üzenetére
Teljesen jól látod a helyzetet szerintem. Sokaknál a súly dönt (nálam is), mert emeleteket kell lépcsőznöm vele naponta, és ilyen körülmények közt nekem pl többet ér a magnézium/alu ötvözet váz bármi másnál
Ettől is már fáj a könyököm, szóval már ez is határeset. Ha pl földszinten, tárolóban/garázsban/fészerben tudnám tárolni, valószínű nekem sem F3-am lenne, hanem navee gt3 max-om. De panaszkodni nem panaszkodom erre sem, mindegyik jó roller ezek közül, csak mások az erősségeik és gyengeségeik.
-
devast
addikt
válasz
whbear #32499 üzenetére
Sztem az F3 pro nem éri meg a felárat, hiába csak ~30-40k az. A hátsó fék miatt biztos nem, max ha az a plusz 100/200W teljesítmény valakinek számít.
A felfüggesztés konstrukciója az F3-on gagyibb, sajnos ez van. Megnézed mit raknak a drágább max g3-ra, előre rendes hidraulikus villát, hátra meg dupla hidraulikust. Ehhez képest az F3-nál az első tengelybe szerelt hidraulikus meg a hátsó elasztomer műszakilag gyengébb megoldás (hosszútávon megbízhatóság kérdéses), értsd: azért olyan mert olcsósítani kellett. Az első kerék minden irányban lötyög kicsit, én ezt menet közben nem érzem de attól még ott van.
Így röviden a ninebot a felfüggesztésen és a fékeken olcsósított, a xiaomi meg a vázon, a kijelzőn/vezérlőn? és a fékekeken.
Ez az árkategória azért kompromisszumos, valahol engedned kell.
Árban is azért nem kis szórásról beszélünk:
A xiaomi 5 max az 230-240k most ha ragaszkodsz a xiaomi márkához, de ha nem akkor navee néven kb ugyanaz 200k már csak. Az F3 meg ~250k a pro változat 280-290k. -
devast
addikt
válasz
Quent1n #32440 üzenetére
Mert ugyan nem sok, de van viszonyítási alapom. Egy belépőszintű shimano mt200 a kerékpáromon fényévekkel jobb pl. Jobban adagolható, erősebb fékhatás stb... Ezen az F3-on ez olyan, mintha taknyot húznék, nyúlik. Nyilván nem lehetetlen vele megállni, csak egyszerűen rossz használni.
Összességében ezen az áron (~260k) mindegyik roller sok kompromisszummal rendelkezik, válogathat az ember, hogy mi fontos neki és mi nem. -
devast
addikt
Szerintetek egy ninebot f3 egy dugattyús első fékjét ha kicserélném egy G3 max 2 dugattyús fékre az működhet? Ahogy néztem bowden kb ugyanúgy ugyanonnan megy bele. A műanyag kar még elmegy, meg annak a cseréjéhez jobban szét kellene borítani a cuccot, de ez a fék ez valami katasztrófa.
-
devast
addikt
válasz
PociAti #32201 üzenetére
Én nem konkrétan telefonra gondoltam, illetve konkrétan nem. Abban olvasó van, az ilyenek meg security chip-el működnek, köznyelvben "nyalóka" néven futnak, lásd "ISO14443A-3A/UID, Mifare 1k". Nekem pl van egy ilyen a kulcstartómon, ami több zárhoz/nyitóhoz/egybébhez is fel van programozva. A kulcsot meg az ember legtöbbször a zsebébe tárolja, így szerintem teljesen életszerű, hogy pl mikor bekapcsolásnál kiveszem a kulcsom a zsebemből, és odacsapom a kormány végéhez a nyalókámat, amitől a roller bekapcsol. Akár több ilyen nyalókát is fel lehetne programozni a rollerre simán, darabja 300ft körül mozog, elveszted nem nagy kár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Micro Four Thirds
- Revolut
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest