Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
DigitXT #9352 üzenetére
Ezért is mondtam hogy a 8.4kW-os NAMI-nak bőven elégnek kellene lennie bárkinek aki nem a teljesítményre megy rá. Ilyen erőshöz még nem volt szerencsém, mármint nem a 8.4kW-os rollerhez, még a 6kW-os hoz sem.
Főúton persze jól jön az 50-60 de azt az én Dualom is tudja, nem hogy egy King vagy a fent említett NAMI.Reggie0
Hordozhatóság szempontjából kb szinte felejtős igen, de az összes hasonló teljesítményű ilyen súlyba van. Nálam mondjuk nem lenne gond mert kertes házba lakom, szóval nem a 3. emeletre kellene felcipelnem lift nélkül.Nyomással kapcsolatos kérdésem lenne. Nekem a Mantis Dualon ilyen kerekek vannak alapból. 80/65-6 és maxra 50 PSI van írva ami 3.44 BAR. Én felfújtam 3.4 BAR nyomásra mert csak 2.4 volt benne. Utána csekkoltam a mérőmmel és olyan 3.37 környéke lett a vége.
Itt azért 1-1 szisszenés "súlyos" század bar-t jelent.
A kérdésem az lenne hogy hosszú távon esetleg lehet gond hogy a max nyomás környékén tartom a kereket, vagy mivel 100kg fölött vagyok kicsivel, kell ekkora nyomás?A szelepsapkára tekerős Xiaomi pumpát mikor veszitek le akkor nem ereszt el túl sok nyomást? A kompresszoromhoz ami van azt csak simán rádugom és kész, vagy ha csekkolom a nyomást akkor is. De a rátekerős megoldással gondolom én több nyomás elmegy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest