Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
Már le írtam mi a probléma a hozzászólásaiddal hetekkel ezelőtt.
Szerinted mindig minden körülmények között törik a Kukirin és fel gyullad töltés közben random. Én ezzel nem értettem és nem is fogok egyet érteni mert nettó hülyeség.Kapott már el eső 2x, nem lett semmi baja.
Ha már igények, én elvből nem indulok el esőben eggyik rolleremmel sem mert hót gané lesz... és evidens hogy eső után nem teszem fel töltőre egyik rolleremet sem...
Nekem a Kukirin csili vili...A fék nekem gyári, eddig 3x jöttek ki elém kocsival és kb 5x jött ki elém jószág, macska vad nyúl stb. Szépen, gond nélkül le tudtam fékezni. Úgy hogy a gyári motor fék erősséget nem állítottam. (3).
Lehetne erősebb is,de 50-55nél meg tudok állni biztonságosan. Afölött nem vész fékeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón +koffer +szűrők +landing pad +SD kártya
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
- UTOLSÓ! Új, bontatlan Braun Silk epil 7 7-081 nedves-száraz epilátor - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi