Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz vigyorgó #33931 üzenetére

Nem lenne biztonsági kockázat, hogy az appon belül lezárt roller a kijelző machinálásával simán feloldható? Értem én, hogy PIN-kód, de akkor már inkább a gyújtáskapcsoló, nem?

Éppen most építem át a motorom elektronikáját, és dilemma, hogy ha feltörik a biztosíték-táblát rejtő rekeszt, akkor ott megfelelő rövidzárral az elektromos rendszer életre kelthető lenne kompletten, és hogy ez probléma-e... Viszont! Még mindig ott van, hogy a motornak van kormányzára is (tudom, az is eltörhető), szóval önmagában csak a kulcs megkerülése még nem garancia a sikeres lopásra... Persze az összes klasszikus akciófilmben az autók "elkötése" a gyújtáskapcsoló gyors szétbarmolása, és a megfelelő kábelek rövidre zárása után már menni szokott: hogy a kormányzár miatt nem vezethető, nem szokott számítani.

Ui: a mechanikai védelmet nem pótolhatja semmi az elektronikus motorzár rolleren vicc... (Ha egy motoros, akkor a másik kerekén simán elgurítható. Tudom, mert égett már le úgy vezérlőm, hogy megfogta a kereket, és kénytelen voltam így hazatolni: nem haltam bele...)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés