Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
vigyorgó
üzenetére
Nem lenne biztonsági kockázat, hogy az appon belül lezárt roller a kijelző machinálásával simán feloldható? Értem én, hogy PIN-kód, de akkor már inkább a gyújtáskapcsoló, nem?
Éppen most építem át a motorom elektronikáját, és dilemma, hogy ha feltörik a biztosíték-táblát rejtő rekeszt, akkor ott megfelelő rövidzárral az elektromos rendszer életre kelthető lenne kompletten, és hogy ez probléma-e... Viszont! Még mindig ott van, hogy a motornak van kormányzára is (tudom, az is eltörhető), szóval önmagában csak a kulcs megkerülése még nem garancia a sikeres lopásra... Persze az összes klasszikus akciófilmben az autók "elkötése" a gyújtáskapcsoló gyors szétbarmolása, és a megfelelő kábelek rövidre zárása után már menni szokott: hogy a kormányzár miatt nem vezethető, nem szokott számítani.
Ui: a mechanikai védelmet nem pótolhatja semmi az elektronikus motorzár rolleren vicc... (Ha egy motoros, akkor a másik kerekén simán elgurítható. Tudom, mert égett már le úgy vezérlőm, hogy megfogta a kereket, és kénytelen voltam így hazatolni: nem haltam bele...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest