Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz PociAti #33754 üzenetére

Nem gondoltam rá, h a HUP-on rákeressek. Googleban kerestem Péhá szerverleállás, leállás, megszűnt(?) ilyesmi keresőszavakkal, de a HUPos találatot nem adta be, csak azt a media1-es linket, amit korábban már linkeltem.
    Köszi, bár így utólag már okafogyottá vált, de mondjuk amiket írogattak (feltételezéseket) ott, azért elborzaszt.

DigitXT is írta, h felugrott egy ablak, amikor beléptem, és azon voltak infók, de azt természetesen olvastam egyből, mikor be tudtam már lépni, de nem volt rajta az ok. Vagyis nem részletezték, én meg nem értettem, h egy CPU hiba hogy tud okozni adatvesztést a merevlemezeken pl, amik úgyis redundánsok.
    https://prohardver.hu/allando/leallas_adatvesztes_tudnivalok.html
    Ez volt az, de itt amit írtak, abból nekem nem jött le mi okoz ekkora adatvesztést, h áprilisig veszett el minden.

Az a link segített, amit privátban kaptam Emunemtől, egy Facebookos poszt átirata volt, ott már leírták, és így megértettem, h a könyvtárstruktúra is sérült.
    Meg, h nyaralni voltak épp azok, akik ezzel az egész leállással egyébként foglalkozni tudtak volna. (Ezt teljesen megértem, igenis van az a helyzet, amikor nem lehet otthagyni a felügyeletünkre bízott személyeket, még akkor se, ha ég a ház.) Elég az is, ha valaki külföldre megy, azt nem tud fél nap alatt se hazajönni.

Csak nem írtam ide be válaszként, h már megkaptam a magyarázatot a kérdésemre, de köszi mindenkinek aki hozzászólt.
    Ja és ne vesszetek össze emiatt, én voltam a hunyó, mert illett volna beírnom, h már kaptam infót. :(

Az volt még furcsa, h miután mittudomén második, harmadik napja állt a PH, h ugye nem ment, és azt gondolnám, h emailben küldhettek volna ki minden regisztrált felhasználó email címre egy mailt, h hello, baj van, ezért áll az oldal. De most így utólag rágondolva, hát gondolom az a gép is leállt ugye, amin a regisztált felhasználók mail címei is voltak, így nem tudtak kiküldeni tájékoztató levelet sem, hiszen nincsenek külön tárolva a felhasználók adatai. :D

Új hozzászólás Aktív témák