- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
cool79 #29454 üzenetére
"Nézd meg pl.a Banggood oldalán a G2-őt,jelenleg 186 vélemény van (magyarok is),4.94 értékeléssel az 5ből."
Mintha ez erne barmit is. Egyszer megirtad a velemenyt, utana nem tudod modositani. A velmenyezok altalaban par nap utan irnak velemeny es nem fel-egy eves tavlatban, szoval kb. annyit jelent, hogy megjott a csomag es kicsomagolas utan mukodott a roller.
-
PociAti
őstag
válasz
cool79 #29454 üzenetére
"Szerintem meg az a gáz,hogy érdemi tapasztalat nélkül szarozol olyat amit képen meg videókon láttál,meg olvastál valahol,és ezeket készpénznek veszed."
Az aszfalton elterülni gáz, mert valaki olcsó szarral, egy ipari hulladékkel vesz részt a közúti forgalomban.
Elhiszem azokat a fotókat és videókat, ahol arra panaszkodnak a tulajdonosok, hány száz km után törött el a kormány, lett valami más fatális probléma az "olcsó" rollerral. Nos az aztán tényleg olcsó volt, lehet újra számolni.Meg azt készpénznek veszem, hogy fele vagy negyed annyi garanciális időt vállal a cég.
Illetve nem hiszek a roller képességeinek, amit a reklámfotók alapján sugallnak, hogy mennyire vízállóak, miközben saját adatlapjuk alapján is messze elmaradnak attól, mit fotók alapján próbálnak elhitetni a palira vehető vásárlóközönségükkel.
"Nézd meg pl.a Banggood oldalán a G2-őt,jelenleg 186 vélemény van ..."
Azért ennyire tájékozatlan ne legyél már a webáruházak működését illetően! A Banggood értékelési rendszerére alapozni a véleményt elég nagy szamárság. Nem lehet eltekinteni a vásárló közeg minőségétől sem, és attól a ténytől, hogy mikor születnek azok az értékelések. A kiszállítást követő napokban, és a dicséret elsősorban annak szól, milyen gyorsan megérkezett az áru, működik, és aki szereti a gagyit, az ő véleménye szerint milyen jól néz ki.
Ezek nem hosszútávú tesztek, pedig a probléma ekkor jön elő. És a felhasználók 1 év után nem nyúlnak hozzá az értékelésekhez, hogy a korábbi 5 csillagot átjavítsák 1 max. 2 csillagra."A drágább gépek egyszerűen túl vannak árazva,ezt csak te nem tudod ezek szerint."
Ez olyan ember szerint igaz, aki a biztonságot nem tudja vagy nem hajlandó "beárazni"."A garanciális időből meg aztán totál felesleges kiindulni,fontosabb hogy alkatrész legyen ha odakerül a sor."
Érdekes hozzáállás, viszlát az ambulancián!Azt akarod mondani, hogy a G4 most a negyedik változatra már tényleg tökéletes lenne?
Érdekes módon a Kugoo / KuKirin tulajdonosok mindig ezt hajtogatják, az előző modellnek még voltak hibái, de ez már jó. Aztán amikor kijön a frissített modell, akkor ismét kezdődik előröl, ez már jó, de a réginek még voltak hibái, legyen bármelyik változat.
Vagy amikor látványosabban félrenyúlnak, akkor ez nem olyan jó, mint az előző. (Bár mindkettőn először meg kell szerelni ezt, meg azt, de biztos a többi rollert is szerelni kell...)
Soha nem lehetett azt hallani tőlük, hogy ez a KuKirin modell is tökéletes volt, és az utódja is az. Kiszedtem a dobozából, anélkül tudtam menni vele 1.000 km-t, hogy nem kellett valami végzetesnek induló hibát elhárítani. -
törölt tag
válasz
cool79 #29454 üzenetére
Nézd meg pl.a Banggood oldalán a G2-őt,jelenleg 186 vélemény van (magyarok is),4.94 értékeléssel az 5ből.Ez alapján nem gondolnám,hogy annyira szar lenne.
Sokat rendeltem régebben Banggood-ról és Gearbest-ről, az értékelési rendszer egy hatalmas kalap kakkanat. Bár ezeket a sorokat emlékből írom, de nekem dereng egy emlékkép, amikor nem engedett "negatív" értékelést adni. Rengeteg webshop trükközik az értékelésekkel, és erre próbálod alapozni az "igazad".
Többen itt többre tartjuk az életünket annál, mint hogy egy lélekvesztővel guruló szervdonorként közlekedjünk. Jogod van hozzá, ezt senki sem vitatja el. De hozzászólások alapján töredék tapasztalatod sincs a többiekhez képest, ráadásul kamu értékelésekre bíznád az életed...
Félreértés ne essék, én is dilemmáztam egy ideig Kukirin G2-n, mert az adott árkategóriában nem volt dupla felfüggesztés, sőt még tempomat sem, ami nekem egyéb okból muszáj. De nem találtam helyben olyan szakit, aki rendbe rakta volna 0 percesen, és amihez nem értek, ahhoz nem nyúlok jellemzően, főleg ha az életem múlik rajta. -
h1mpi
félisten
válasz
cool79 #29454 üzenetére
Azt azért ne felejtsd el, hogy a drágább gépekben nagyobb az akku is (ami a roller árának meghatározó tétele, pl. egy 72V-os 40 Ah LG vagy Samu cellás akku olyan 600-800e Ft gyári áron) illetve a futómű és egyéb alkatrészek is sokkal jobb minőségűek.
Nekem volt G4 nem volt vele sok gondom, de utána a Nami-ra felállni és menni vele azért az nem egy kategória. Persze sokszor drágább, de többet is ad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest