Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy66
kezdő
válasz
Thunderzolee #29388 üzenetére
Segwayeknél ha megveszed, és nem frissíted a szoftverét, akkor át lehet váltani a régiót még, de csak egyszer, és utána lehet használni nagyobb sebességgel is. Így nem kell vezérlőt cserélni a nagyobb sebesség eléréséhez.
De ha jól rémlik, az applikáció egyből felajánlja a frissítést, anélkül nem is lehet csatlakozni a rollerrel, így ezt már elég nehéz kivitelezni.
Én nem frissítettem a szoftvert, netet ki szoktam kapcsolni, app bezár újra elindít, akár net nélkül, ha feljön ez a dolog így frissítés nélkül használtam az appot.
Most gondolkodom azon, hogy régió csere vagy mi legyen. Régió csere tűnik egyszerűbbnek.A sebesség mellett, a tempomatot is lehet így aktiválni (hasznos, hosszú egyenes szakaszokon, ahol nincs senki).
Most, hogy érdemes ennek neki fogni?
https://prohardver.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_31761-31761.html
olvastam, ezt a vezérlős dolgot is, de ez bonyolultabbnak tűnik.
A régió csere esetén, szoftver frissítés nem szünteti meg a funkciókat ugye? -
intuicio
aktív tag
válasz
Thunderzolee #29388 üzenetére
Segwayeknél ha megveszed, és nem frissíted a szoftverét, akkor át lehet váltani a régiót még, de csak egyszer, és utána lehet használni nagyobb sebességgel is. Így nem kell vezérlőt cserélni a nagyobb sebesség eléréséhez.
De ha jól rémlik, az applikáció egyből felajánlja a frissítést, anélkül nem is lehet csatlakozni a rollerrel, így ezt már elég nehéz kivitelezni.
G2 MAX-om van, nem frissítettem még, hanem a gyárin van. Hozzá tudtam csatlakozni, és már párezer km bele is tettem. Viszont hogy lehet beállítani a global verziót?
Kár, h a Segway nem támogatja, h megfelelő applikációval ki lehessen listázni a cellák feszültség értékeit, egyből kiderült volna, ha difi van az akksicellák között. :/
Pedig de! XiaoDash
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Kerékpársportok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Yettel topik
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest