Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem akartam megelőzni, az csak egy pillanat volt, ahol találkoztam az úton vele, általánosságban beszéltem, hogy nem tudom beelőzni őket, mert annyival mennek. Te vagy a második, aki félreérti, de igazából már nem is érdekel. Még, ha 40-nel is totyorog előttem, akkor is feltart és nem biztos, hogy meg tudom előzni, mert szemből is jönnek, vagy éppen gyakran mérnek a rendőrök is, előzésnél meg az egy nyomvonalón haladóknál szeretem az 1-1,5 méteres távolságot megtartani. Régen sokat kerékpároztam külterületen és gyakran úgy előztek meg az autósok és a buszosok, hogy elég lett volna, ha meginog a kezemben a kormány, akkor biztos beesek valamelyik alá. Ez miatt megmaradt bennem egy ilyen türelem a kerekezők iránt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest