Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
xekta
csendes tag
válasz
DigitXT #28347 üzenetére
Nem vagyok én önkéntes rendőr, hogy kurva anyázós dudát szereljek fel. Ha valaki keresztbe megáll a bicikliúton vagy látom hogy ki fordulna elém előre tudom figyelmeztetni mint egy autó is. Ez mind úgy hogy én védett úton közlekedem. Az hogy ő nem számít arra, hogy valaki más is közlekedik rajta kívül az nem hiszem hogy az én hibám. Nyilván nem fogok neki menni se direkt illetve saját magamat védem azzal hogy kitérek előle vagy lassítok. De nem azért van rollerem hogy toljam, mert figyelmetlenek az autósok\ más résztvevők. Ugyanúgy én is elvárom hogy rám dudáljanak vagy csengessenek ha faszságot csinálok, de szerencsére nem szoktam. Ha autón baleset veszély elkerülése miatt van, akkor rolleren is lehet pont ebből az okból kifolyólag. Nem akarok én előzni amit írtam mind a bicikli úton történt. Értettem én a gyári dudákat de nem szeretnék rollert cserélni mert hogy azon van ezen pedig nincs, ésszerűbb venni egyet szerintem. De alapvetően már megint olyan dolgokat látunk bele az írásomba ami nem volt ott, én csak dudára kértem véleményt, tapasztalatot. Az hogy én mire használom, (azon kívül hogy elmondtam példával, szóval semmi szabálytalanra) szerintem már az én dolgom.
-
alphamooncam
őstag
válasz
DigitXT #28347 üzenetére
"alphamooncam: neked konkrétan odébbállt a kamion a jelzésre? Nem lett volna
biztonságosabb elhúzni az útból, ha esetleg mégsem hallaná meg a dudádat?)"
Nem álló helyzetben dudáltam, hanem mozgásban voltunk, párhuzamosan kanyarodtunk balra, én tőle jobb oldalra estem.Tőle gyorsabban mozogtam, és figyelmeztetésnek szántam,hogy haló itt vagyok.
Nyilván kitérek, ha látom, hogy nem reagál...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest