- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Sajnos nem jártam sikerrel. Az M365 tools volt az egyetlen, ahol találtam max. sebesség csúszkákat, viszont hiába állítottam át, nem volt hatással a valóságban (nem volt semmilyen save vagy done gomb, amivel nyugtázhattam volna a beállított sebességet).
A ScooterHacking utility-ben a Config fül inaktív volt. Youtube szerint ott vannak a csúszkák, de a program hiányolta valami SHFW fájlt, amiről fogalmam sincs, hogy mi
XiaoFlasher-ben rögtön kér egy zip fájlt, hogy feltöltse, de ahogy említettem, FW-be nem akarok belenyúlni, mert nem akarom téglázni, nem is értek hozzá, szóval semennyi kockázatot nem tudok vállalni
Tavaly, amikor megvettem, indítás után rögtön frissítettem, szóval lehet, hogy az miatt nem engedi már. Viszont most is felkínált egy frissítést (miután a progikat végig próbálgattam, akkor vettem észre), és arra is rányomtam "automatikusan"...Szóval, ha létezne is olyan program, amivel lentebb tudnám venni, valószínűleg ezzel azt is elszúrtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest