Hirdetés
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
pescara #25171 üzenetére
Megyeszékhelyen lakom és dolgozom, itt minden sokkal emberléptékűbb, mint Budapesten.
Otthonom és az eddigi munkahelyek között simán tudtam használni, napi bevásárlásokra is jól bevethető. Nincs szükség köztes közlekedési eszközre (autóra, vonatra).De ha nem az én példám nézem, hanem, előző munkahelyeimét, akkor van ahol 10-ből 8-an elég közel laktunk, átlagos távolság legfeljebb 2 km lehetett.
A többi munkahelyen messze nem volt ennyire kedvező az arány, de a harmada simán választhatta volna az elektromos rollert. (Értem ezalatt 1 töltéssel oda-vissza.)Szerintem az összecsukhatóság a jellegéből adódóan könnyen megvalósítható funkció, nem feltétlenül arra találták ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest