Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
Új hozzászólás Aktív témák
-
elmunkas
csendes tag
válasz
mosquetoo #25102 üzenetére
Nem rég vettem Ninebot G2-t, kb 100km-t mentem vele. Eddig semmi nyekergés vagy probléma. Amit viszont meg kell említeni, hogy a hátsó teleszkópokban nincs csillapítás ezért amikor nagyobb úthibára mész rá csattan egy szép nagyot amikor kirugózik. Valaki szerint ez elviselhetetlen és ettől használhatatlan lesz a roller.... Én inkább örülök neki, hogy rugózik elől-hátul ezért nem rázza ki belőlem a lelket. Eddig nagyon elégedett vagyok vele.
-
válasz
mosquetoo #25102 üzenetére
Nem gondoltál rá, h veszel rá Monorimet?
A lengéscsillapító nélküli rollerek már csak ilyenek, pláne ha túlfújod a gumit is.
G30 mondjuk nekem érezhetően puhább volt a Xiaomi után.
Ezt a listát már láttad?
Az F2 sorozatú Segwayeket ajánlanám. Erősebb motorok, nagyobb akkumulátor, index, hátsókerék hajtás.
Illetve hát igen, G2, bár lehet gond lesz a lengéscsillapítókkal. Ha DHGateről rendeled, global verziót kapsz, az 35-el megy alapból 25 helyett.
G30 is beszerezhető DHGateről, az is global verziós (G30P), az meg 30-al megy 25 helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest