- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Peaceliker #23527 üzenetére
Az elég kevésnek tűnik. Vagy ennyire túl használják?
-
aDic
tag
válasz
Amilyen ütött-kopottak, a 3 hónap kevésnek tűnik. De nyílván csak ránézésre, de 3 hónap alatt még ha éjjal-nappal használva vannak, akkor is nehéz elképzelni azok alapján, ahogy jónéhány roller kinéz. Ehhez szerintem naponta el kéne dobni messzire 3x.
-
glaci
őstag
válasz
Ez nem semmi. Igaz én nem használok ilyet, de azért valamivel jobb életkor mutatóra számítottam. Akkor az nagyon durva amortizáció. Én naívan azt gondoltam, hogy kb. egy évet azért talán csak kihúznak. Ennyire szétgyepálja őket a sok turista. Kár a seggük alá, ha ilyen gyorsan gallyra vágják.
-
pescara
aktív tag
válasz
Hat azt nehezen hiszem, nalunk van, hogy egy hetet allnak az utcankban es senki nem viszi oket. Nem tudom hogy jonne ki az a penz, hogy 3 havonta csereljenek barmit is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest