Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- Garry84: Sumák aprós?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsidzsas
tag
válasz
Silentfrog #23138 üzenetére
Nálam olyan volt, hogy kattogot a kormány, ha egyenesből fordítottam, adtam neki WD40-et, azóta, ezt nem tapasztaltam. Sokat adtam.
A parkoló autósokkal az a baj, hogy bocsánat, de a legtöbbje nő, néha index sincs és megindul mint a hasmenés. Aztán meg padlófék, de akkor már én is nyomom a csíkot, mert már előre láttom, hogy ja ez nem néz körül, csak elindul. Senki ne mondja hogy egy OKAi Neon-t nem lát, amikor szalad az elején a fénycsík mint az ezeréves sólyom a hipertérben. Az van, hogy meg kellene tanítani rendesen a vezetéstechnikán, hogy ne indulj el még nem néztél körül, és ne nyisd már ki az ajtót ha melletted kerékpárút van, nézz tükörbe jön e valami, és a kerékpárút, nem parkoló, még csak nem is ideiglenes lállósáv. Jobbulást!
-
Peaceliker
addikt
válasz
Silentfrog #23138 üzenetére
Ja ha darabosan mozog az más gond, sőt súlyos mechanikus is lehet. De az nagyon más történet.
Nekem 400km-es warrior is nyöszörgött portól. Szóval az hamar lehet gond pár helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest