Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
igen, láttam csak a kollega írta hogy több helyen is van, szóval az érdekelt hogy össze vannak e kötve valahogy. én is gondolkodtam hogy veszek egy ilyet egy két ezer forintért, de pont emiatt inkább lemondtam róla.
viszont így az egész pakk nagyon tetszik. FB-n láttam hogy még szállító zsák is jár hozzá ajándékba?
szerk: (#2054) B-L-A-C-K: ez biztos hogy a kerekek miatt. nekem is az etwow hátsó miatt sokkal lassabb, de én jobban szeretem így. nem igazán tetszett hogy 25 körül már kb meg akart ölni a roller, most viszont a 25 elég kényelmes tempó és mernék gyorsabban is menni jóval (az más tészta hogy a kerekek miatt nem tud
). de nekem a kényelmes tempó az a 20. az az ahol tudok menni kb végig azzal nem kell gyorsulgatni lassulgatni. a 3mas fokozatot megtartom arra ha előzök vagy úton kell mennem
Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). de nekem a kényelmes tempó az a 20. az az ahol tudok menni kb végig azzal nem kell gyorsulgatni lassulgatni. a 3mas fokozatot megtartom arra ha előzök vagy úton kell mennem