Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PociAti

őstag

válasz akerbis #19785 üzenetére

Ránézésre ez egy Xiaomi M365 (az ára és a jelölt hatótáv alapján a "sima", nem az M365 Pro). Ha jó állapotban van a roller, akkor nagyon kedvező ár érte.
    Ez az első generációs Xiaomi roller, nekem az utódja, a Xiaomi 1S van, hasonló akkuval és szintén 250W-os motorral. A gyalogos fokozat mellett 2 normális fokozat van: drive (max 20 km/h) és a sport mód (max 25 km/h). A sport módot azért nem használom, mert túl dinamikus, ha kicsit poros az út alattam akkor kipörögnek a kerekek.
    Nos ennyit arról a hülyeségről, hogy "erőtlen" és ha éjfélkor feltett kérdésedre nem kaptál azonnal cáfolatot, akkor az úgy is van.

Én azért módosítottam szoftvert rajta, hogy a tempomat előbb bekapcsoljon, és a drive módban is 25-26 km/h környékén legyen a csúcssebesség. A tiéden is valószínűleg testre tudod szabni a szoftver (valójában firmware) működését, mert még a régebbi típushoz tartozik. Arra amit írtál valószínűleg jó lesz. Csak mindig legyen jól felfújva a kerék, arra figyelj. Lapos gumi kidörzsöli a belsőt, valószínűleg ez a defektek leggyakoribb oka. Amúgy rendes gondozás mellett 3-4000 km-re képes a gyári köpeny.
    Valószínűleg a tempomatot nagyon fogod szeretni. Hosszú egyenes utakon nincs is jobb annál, mint hogy nem kell a gáz adagolásával bíbelődni, hanem fix tempóban halad a roller. Annak kevésbé van jelentősége, hogy a szakasz legelején 5 vagy 7 másodperc alatt éri el a kívánt sebességet.

• Reggie0

félisten

válasz akerbis #19785 üzenetére

Igazabol 70 mamar nem egy penz rolleres temaban, 40-50-ert meg biztos el tudod adni, 20-30 tanulopenzt vissza fogja hozni. Arra figyelj, hogy bluetooth-on jelentkezzen ki a telefonjaval es tudjad parositani a tiedet.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés