- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
akerbis #19785 üzenetére
Ránézésre ez egy Xiaomi M365 (az ára és a jelölt hatótáv alapján a "sima", nem az M365 Pro). Ha jó állapotban van a roller, akkor nagyon kedvező ár érte.
Ez az első generációs Xiaomi roller, nekem az utódja, a Xiaomi 1S van, hasonló akkuval és szintén 250W-os motorral. A gyalogos fokozat mellett 2 normális fokozat van: drive (max 20 km/h) és a sport mód (max 25 km/h). A sport módot azért nem használom, mert túl dinamikus, ha kicsit poros az út alattam akkor kipörögnek a kerekek.
Nos ennyit arról a hülyeségről, hogy "erőtlen" és ha éjfélkor feltett kérdésedre nem kaptál azonnal cáfolatot, akkor az úgy is van.Én azért módosítottam szoftvert rajta, hogy a tempomat előbb bekapcsoljon, és a drive módban is 25-26 km/h környékén legyen a csúcssebesség. A tiéden is valószínűleg testre tudod szabni a szoftver (valójában firmware) működését, mert még a régebbi típushoz tartozik. Arra amit írtál valószínűleg jó lesz. Csak mindig legyen jól felfújva a kerék, arra figyelj. Lapos gumi kidörzsöli a belsőt, valószínűleg ez a defektek leggyakoribb oka. Amúgy rendes gondozás mellett 3-4000 km-re képes a gyári köpeny.
Valószínűleg a tempomatot nagyon fogod szeretni. Hosszú egyenes utakon nincs is jobb annál, mint hogy nem kell a gáz adagolásával bíbelődni, hanem fix tempóban halad a roller. Annak kevésbé van jelentősége, hogy a szakasz legelején 5 vagy 7 másodperc alatt éri el a kívánt sebességet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest