- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
B-L-A-C-K #1611 üzenetére
ahogy mondod
miután múltkor beragasztottam mindenhol, észrevettem, hogy ez kimaradt, úgyhogy végigragasztottam ott is szalaggal a tetejétől, még hagytam is túllógni, majd az alját alul ráragasztottam. és mentem vele, nedves úton is. pont oda veri fel az első kerék is a dzsuvát.
amúgy ez a ragasztószalag ez ellen a kis eső vagy felvert víz ellen tökéletes. látom, hogy elkezd lejönni idővel, de bármikor pótolható egyszerűen.
esőt szerintem nem bírja ez. nem a kerék vagy bármi, hanem egyszerűen itt-ott befolyik a víz. megpróbálom azért majd szigetelni én is, de az átragasztott és időnként cserélt szalagban jobban hiszek mint a tömítésben.hogy oldottad meg a kijelzőt? kiszárítottad?
(#1610) berobi78: mielőtt megvettem, azon gondolkoztam, miért 10mp a tempómat bekapcsolása, és nem 3-5mp, mint a többin. pedig pont ez a tökéletes. még nagyritkán így is előfordul, hogy bekapcsolja, amikor csak rá akartam gyorsítani kicsit, de ha 3-5mp-enként csinálná, kiakasztó lenne, mert néha csak rányom az ember pár másodpercig, aztán hagyja kigurulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- Apple asztali gépek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest