Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ρσгτσ

addikt

válasz Somatom #15946 üzenetére

Néztem én is a vállasat, de végül két ok miatt maradtam ennél.

Egyik az, hogy ezt a verziót nyugodtan rajta legyen hagyni a rolleren. Nem kell mindig leszedni, mint a vállra rakható verziót. Ami ugye "körülményesebb", és a tépőzárnak sem annyira jó.

Másik az, hogy kisebb cipelésekre kellene. Alapvetően annyira nem is lenne fontos, csak az a baj hogy pont azon a kezemen van a gyűrű (házassági), amivel fogom az eszközt. A váz meg annyira nem szereti, és nem akarom szétkarcolni. De legalább így kényelmesebb is lesz a cipelése.

Gondolkoztam még telefontartón is, de abból mindenképp olyat vennék, amit meg tudok nézni személyesen is. Azt sem használnám annyira sokat, de van amikor jól jön, ha ismeretlen úton megyek. Autóval járok kb. WC -re is (ez most nyilván megváltozik), így annyira nem vagyok képben az alternatív, kétkerekes útvonalakkal.

Viszont ami még érdekes, néztem a különböző lengéscsillapító megoldásokat. Bár fontosnak mondják, de a hátsót elvetettem, mert ha jól láttam abban az esetben mindenképp át kell alakítani a rollert, amit a garancia miatt egyelőre nem szeretnék. Illetve nem tudom van -e olyan megoldás, aminél nem kell például fúrni.

Elsőnél ha minden igaz csak szerelgetés van(?). Abból is van pár fajta megoldás, de például a Monorim -et sem ajánlotta mindenki. Abból a légrugós verziót próbálta már valaki?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés