Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- VHS digitalizálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
szerintem ez ketté fog válni hamarosan, már most látszik a tendencia. az egyik súlyra és hordozhatóságra menő könnyített, 6-7 kilós, karbonvázas modell lesz kis hatótávval (10-15 km max), ami gyakorlatilag a tömegközlekedéshez kínál alternatívát. például
a másik pedig a kocsival bemész a városhatáron vagy kerülethatáron lévő P+R parkolóig, kiveszed, szétnyitod, és begurulsz a melóhelyre, majd vissza a kocsihoz. vagy akár otthonról egyenesen melóba és vissza. itt a hatótáv és a sebesség a fontosabb, a hordozhatóság és a szuperkicsire csukhatóság nem annyira. nekem pl. tök jó hogy összecsukható, de itt van lift, szóval tök felesleges csukogatni, még melóban is be tudom állítani az irodába úgy, hogy nincs útban. erre meg példa ez a ninebot es max (ami amúgy a Xiaomi tulajdona)
Új hozzászólás Aktív témák
- MCDODO T03 fejhallgató
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő