Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo7311
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ki kell venni a villából a kereket és az oldalán lévő csavarokat kiszedni mindet és óvatosan szétfeszíteni. Kár, hogy gyárilag nem tettek bele egy gumitömítést, kb. 100 forinttal emelte volna meg az árat... de legalább nem ázott volna be. De az FBS tökéletes megoldás, amikor a robogómat csináltam (ugyanilyen volt a kereke csak nagyobb) előtte denaturált szesszel zsírtalanítottam és úgy kentem ki FBS -el. Nekem bevált, pedig én használtam a robogót esőben hóban is. (egy ideje a garázsban pihen az e-moci) Egy próbát simán megér, jobb mintha belülről elkezd rothadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Update 01.08. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest