- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
válasz
PociAti #13795 üzenetére
Kb. 900km-t mentem vele végig közúton, szűk egy év alatt. Egyébíránt nagyon szeretem a rollert. Igazi igásló. Jól megy, és strapabíró. Mert amit közúton kap az nem gyenge. Nem egy sima aszfaltú kerékpárút. Eddig nyikkanásnyi baja sem volt.
Több mint 20 éve közlekedem aktívan (napi sok km) két keréken (bringa majd robogó most roller). Volt már néhány bukásom mindegyik járművel. Nem ráz már meg különösebben. Nálam a sisak, kesztyű alap felszerelés illetve robogón és most rolleren térd-, lábszárvédő. Mert így érzem jól magam.
Azt gondolom rájöttem, mi okozza a törést. Így már tudok tenni ellene ha kicseréltem a kormányt. Ha valakit érdekel elmondom az elméletem.
A Geekbuying már nem forgalmazza ezt a rollert. Nem tudom tudtak-e erről (szerintem konstrukciós) hibáról. Azt tudom, hogy velem nagyon korrektül bántak. Nagyon udvariasak voltak, semmi kötekedés vagy csuklóztatás. Biztosan többet is "ki lehet taposni" belőlük, de az nem én vagyok. Ha nem így állnak hozzá a történethez akkor valószínűleg én is tovább ütöm a vasat.G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Notebook hibák
- Android szakmai topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest