Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
válasz
PociAti #10200 üzenetére
Mentem már vele 10 km-t. Gyengébb, lassabb (gondolom ez a 250 wattos motor) és hamarabb is merül(kisebb akupakk 36v nem 42v) mint az eredeti. A "gázkar" nem annyira egyenletes, lassabban gyorsul de abszolút jó. Az összeszerelésre nincs panasz az pont mint a gyári ahogy látom.(hegesztés, csavarozas minden rendben) Markolat "bütykei" jobban kiállnak de nem zavaróan. Az applikációja más a xiaomi soft.al nem működik. Max sebesség, tempomat az appban alapból állítható. Max. sebesség elméletileg 31km/h de gyakorlatban 98kg emberre 25 km/h friss töltéssel majd 20-21 km/h 60% töltöttség mellett. Majd szétszedem télen és megnézem miujsag a vezérlővel és az akksival.
De kezdésnek főleg ennyiért nagyon jó szerintem.
2 hete rendeltem a rollert a wish-rol az akciós kód : CLAYTON (vásárlás végén kell beiini) véletlenszerű de nagy százalékot vesz le az árból. Nekem 52% volt a max az 82% !!!!!
EU.n belül nincs rá vám se áfa (szerződtek az EU.val) és németországi raktárból érkezik. Már ha épp nincs sold out.
Első rollernek , kezdésnek, esetleg tartalék rollernek is egyaránt megfelel. Ja és a kijelzője szép színes 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- PlayStation 5
- Csak jövőre jelenik meg a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Renault, Dacia topik
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Xbox Series X|S
- Videós, mozgóképes topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest