Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
SKY222
üzenetére
Hát nagyon ramaty nem lehet mert gondolom azt vissza se vennék, de ha van újszerű-használt meg sima használt akkor utóbbi valahol észrevehetően... használt.
Nem tudom, nem szoktam máshol sem felbontott terméket venni (jellemzően azért mert árban nem annyival olcsóbb, hogy nekem megérje). Veszteni valód végülis nincs ha él rá a 14 nap. Magával az Alzával amúgy szerintem nincs baj, sok százezret otthagytam már, kétszer vittem vissza terméket, sosem volt velük problémám, szívesen vásárolok náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudom, nem szoktam máshol sem felbontott terméket venni (jellemzően azért mert árban nem annyival olcsóbb, hogy nekem megérje). Veszteni valód végülis nincs ha él rá a 14 nap. Magával az Alzával amúgy szerintem nincs baj, sok százezret otthagytam már, kétszer vittem vissza terméket, sosem volt velük problémám, szívesen vásárolok náluk.