Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
landlord
csendes tag
Sziasztok!
Ez az aksi téma engem is érdekel... most éppen levelezgetésben vagyok a német kingzone-nal (mykingzone.de), hogy találjanak ki valamit, mert ez tuti nem tudja azt, ami rá van írva.
Nekem konkrétan egy napot alig bír ki. Pedig nem vagyok heavy user, abszolút. Csak telefonálás és üzenetek, az sem egész nap. No meg némi net, videók megnézése nélkül.
Wifi kikapcsolva, képernyő fényerősség visszavéve, kikapcsolása 15mp-re állítva.Tegnap megnéztem, a töltés 24%, 2 óra képernyő és 21,5 óra üzemidővel.
Ma 30%, 1 óra képernyő és 16 óra üzemidővel.Nem frissítettem még, 04.13-as OTA van rajta. (Érdekes, még nem javasolták, hogy a szoftert kéne frissítenem, hogy jobb legyen.)
Nálatok is ezt tudta eredetileg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Nagyon ritka Blackshark Phone 2 gamer telefon gyüjtői csomag! Kàrtyafüggetlen EU verzió!
- iPhone 15 128GB Pink független 91% akku 1év garancia.
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest