- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Hétvégén két napom ráment arra, hogy az összes mellékküldetést megcsináljam, amit a térkép jelölt. Semmi mást nem csináltam, csak azokat.
Összességében mindegyik jó volt, egyedi. Szóval cseppet sem volt rossz ezeket csinálni. A sorozatgyilkosos kifejezetten emlékezetes volt, főleg Katherine alakítása. Azon nagyon nevettem.
Megcsináltam az első Kuttenberg Tournament-et is, mindhárom fegyvernemben. Gondolkodtam is, hogy vajon érdemes e többször megcsinálni? Most olvastam utána, hogy mik a későbbi rewardok. Majd lehet, hogy egyszer nekiülök, és lenyomom mindet.
Tegnap amikor befejeztem, már csak a négy ismétlődő questet jelölte a térkép. Három bunyót a The Hole (in the Wall) kocsmában, és a Kuttenberg tornát Menhard-nál.
Gondoltam, akkor végre visszautazok a Devil's Den-hez, és folytatom majd legközelebb a fő küldetést. Erre! mikor utazok, megállít egy férfi, hogy Chenyek üzeni, hogy feladata van számomra, menjek vissza a The Hole-ba!
Annyira kevésen múlt, hogy tényleg úgy tegyem le a játékot, hogy kész vagyok..! De nem. 
Mondjuk a pajzsfestős DLC mellékküldetései még szintén félbe vannak hagyva. A kovácsosat, és a Mysteria Ecclesiae-nak pedig még neki sem álltam.
Így vagyok most 93 óránál a játékban.
Március 19-ig be kellene fejeznem. Mert jön a Death Stranding 2 PC-re. Bár ezért biztos nem fogok sietni. Megvár az. Ezt ki akarom élvezni teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- DUNE médialejátszók topicja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Asus Radeon R7 240 4GB VGA Low Profil
- ASUS M3402WFA AIO PC leárazás!!!
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4946, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyira kevésen múlt, hogy tényleg úgy tegyem le a játékot, hogy kész vagyok..! De nem.