Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

Hétvégén két napom ráment arra, hogy az összes mellékküldetést megcsináljam, amit a térkép jelölt. Semmi mást nem csináltam, csak azokat.
    Összességében mindegyik jó volt, egyedi. Szóval cseppet sem volt rossz ezeket csinálni. A sorozatgyilkosos kifejezetten emlékezetes volt, főleg Katherine alakítása. Azon nagyon nevettem. :)

Megcsináltam az első Kuttenberg Tournament-et is, mindhárom fegyvernemben. Gondolkodtam is, hogy vajon érdemes e többször megcsinálni? Most olvastam utána, hogy mik a későbbi rewardok. Majd lehet, hogy egyszer nekiülök, és lenyomom mindet.

Tegnap amikor befejeztem, már csak a négy ismétlődő questet jelölte a térkép. Három bunyót a The Hole (in the Wall) kocsmában, és a Kuttenberg tornát Menhard-nál.
    Gondoltam, akkor végre visszautazok a Devil's Den-hez, és folytatom majd legközelebb a fő küldetést. Erre! mikor utazok, megállít egy férfi, hogy Chenyek üzeni, hogy feladata van számomra, menjek vissza a The Hole-ba! :DDD Annyira kevésen múlt, hogy tényleg úgy tegyem le a játékot, hogy kész vagyok..! De nem. :P

Mondjuk a pajzsfestős DLC mellékküldetései még szintén félbe vannak hagyva. A kovácsosat, és a Mysteria Ecclesiae-nak pedig még neki sem álltam.

Így vagyok most 93 óránál a játékban. :) Március 19-ig be kellene fejeznem. Mert jön a Death Stranding 2 PC-re. Bár ezért biztos nem fogok sietni. Megvár az. Ezt ki akarom élvezni teljesen.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés