Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddieke666
aktív tag
Sziasztok!
Azzal kezdeném,hogy nekem nincs Kindle-m,de egy ismerősöm szeretne venni.
Vásárlás előtt szeretne tudni egy pár dolgot.A betűméret az növelhető,illetve ha igen mekkora méretig.Sajnos rossz a szeme és neki ez eléggé fontos szempont.
Illetve ezekből mekkora méretű készülékek vannak,amelyeket érdemes is megvenni.A háttérvilágítás szükséges,mert sokszor este is olvasna buszon vagy egyéb tömegközlekedési eszközön.Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv E.
-
eddieke666
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Kindle paperwhite 4-et.Calibre programmal raktam rá könyvet.Elkezdtem olvasni,de vissza szeretnék lépni a fő menübe ,de sajnos nem tudom hogy kell.
Tudna segíteni valaki?Sajnos az angolom nem túl erős ,mert gondolom valahol le van írva.
Köszönöm a segítséget. -
eddieke666
aktív tag
A frissítés az teljesen automatikus,vagy kell hozzá valami?Restart vagy valami hasonló?
Az Update your kindle opció nálam szürke,nem használható.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest