Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
lorcsi #26487 üzenetére
miközben senki nem szánja rá az időt, hogy egy kattintással utánaolvasson a Kindle hivatalos közleményének. Nem értem, mi a mögöttese annak, hogy a hamis hírek gyorsabban terjednek, de mintha az embereket az tenné boldoggá, ha háboroghatnak, méltatlankodhatnak, vagy elméleteket gyárthatnak bármilyen légből kapott faszság kapcsán.
-
snowdog
veterán
válasz
lorcsi #25706 üzenetére
Arra is jó lehet, ha össze szeretnéd hasonlítani a könyvtárad tartalmát egy máshonnan származó katalógus tartalmával. Ki tudod szűrni, hogy mi az ami neked megvan, és mi az ami a másikhoz képest nálad hiányzik.
Vagy egy ismerősöddel szeretnéd megosztani, hogy nálad a Calibre-ben, vagy az olvasón milyen könyvek vannak.
De tetszés, vagy igény szerint még több más dologra is használható. -
DeFranco
nagyúr
válasz
lorcsi #25556 üzenetére
köszönöm, eddig egy nexus7 (2012) tokja a leginkább megfelelő, szélességre pont passzol, magassága fél centivel nagyobb a kelleténél meg kellemetlenül széles a perem (pont passzosan fér be a kabátom belső zsebébe).
azon gondolkodom, hogy csinálok magamnak tokot rá, ahol a négy sarkat négy átlós gumipánt fogja, ha lesz egy kis időm barkácsolni.
-
zseko
veterán
válasz
lorcsi #25463 üzenetére
Gondolom a saját programját...
Amazon Kindle -
Degeczi
nagyúr
válasz
lorcsi #23734 üzenetére
Nem éri meg: ennél a 20%-nál nagyobb akciók szoktak lenni pár havonta, ráadásul még csak nem is letiltják a régit (amit offline olvasóként használhatna tovább más családtag), hanem be kell küldened.
És ha nem is vársz akcióra, a régi példányod is biztosan jobb áron el tudod passzolni, mint ez a 20%. -
HoryThePooh
aktív tag
válasz
lorcsi #18378 üzenetére
Én meg azt mondom támogassuk a magyar kézműveseket ;-)
Nekem ilyen van [link]
Én Lintu-tól vettem, de van jó pár másik jópofa a honlapon.Maga a termék teljesen jól használható, olyan mintha a könyv lenne beborítva, árát bőven megéri.
Szerintem.
És pont kalózosat olvastam.. :-D -
FeRkE
őstag
válasz
lorcsi #18370 üzenetére
Nekem ilyen van, masszivnak tunik, minosegre is jo, nem gagyi hatasu, altat-ebreszt: Inateck Kindle Paperwhite Cover Case
-
hampidampi
őstag
válasz
lorcsi #18370 üzenetére
Haveromnak a második típus van. Ami elég zavaró, hogy az alsó részében egy külön mágnes van (ami látszik is, mert kilóg a fém). Ez a mágnes viszont roppant ragaszkodó. Eléggé feszegetni kell, hogy kinyíljon.
A műbőröknél szinte mindig a hajtás része a kritikus. Vékony az anyag és hamar rondára kopik."leszedi a borítást a sarkain"
Ezt nem is értem. Belerakáskor letöri a sarkát? Remélem ez valami vicc. -
válasz
lorcsi #18343 üzenetére
Mobi, azw, prc - pdf is, de nem ajánlott.
Mindent a documents könyvtárba ömlessz, a kütyün magán tudsz collection-öket csinálni és belerendezgetni a könyveidet (linkelni gyakorlatilag).
Szótárakat is a kindle menuben tudod beállítani, de persze előbb fel kell tölteni, itt a topic-ban keresgélj szótárakra. -
lorcsi
veterán
válasz
lorcsi #18340 üzenetére
kábellel összekötöttem és a documents mappában létrehoztam egy mappát..ide átmásoltam néhány könyvet
de nem mindet mutatja a listában (eddig csak a főoldalról tudom elérni...a nooknál a belső és a sd memória külön volt)elég fura ez a felület a nook után
jó minőségű tokot hol találni hozzá?
ebay-ről van tuti eladó ? -
sto1911
veterán
Nem egyenletes a fenye, az aljara kb. semmi nem jut el, a lampanal meg tul sok van, itt jol latszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ukrajnai háború
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest