Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wardemi
senior tag
-
sto1911
veterán
Nem egyenletes a fenye, az aljara kb. semmi nem jut el, a lampanal meg tul sok van, itt jol latszik.
-
lorcsi
veterán
válasz lorcsi #18340 üzenetére
kábellel összekötöttem és a documents mappában létrehoztam egy mappát..ide átmásoltam néhány könyvet
de nem mindet mutatja a listában (eddig csak a főoldalról tudom elérni...a nooknál a belső és a sd memória külön volt)elég fura ez a felület a nook után
jó minőségű tokot hol találni hozzá?
ebay-ről van tuti eladó ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
MODERÁTOR
válasz lorcsi #18343 üzenetére
Mobi, azw, prc - pdf is, de nem ajánlott.
Mindent a documents könyvtárba ömlessz, a kütyün magán tudsz collection-öket csinálni és belerendezgetni a könyveidet (linkelni gyakorlatilag).
Szótárakat is a kindle menuben tudod beállítani, de persze előbb fel kell tölteni, itt a topic-ban keresgélj szótárakra.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
hampidampi
senior tag
válasz lorcsi #18370 üzenetére
Haveromnak a második típus van. Ami elég zavaró, hogy az alsó részében egy külön mágnes van (ami látszik is, mert kilóg a fém). Ez a mágnes viszont roppant ragaszkodó. Eléggé feszegetni kell, hogy kinyíljon.
A műbőröknél szinte mindig a hajtás része a kritikus. Vékony az anyag és hamar rondára kopik."leszedi a borítást a sarkain"
Ezt nem is értem. Belerakáskor letöri a sarkát? Remélem ez valami vicc. -
Geripapa
aktív tag
válasz lorcsi #18374 üzenetére
"gyakran ki-be teszi "
Mért is tenne ilyent valaki?
Mi még egyszer nem vettük ki a tokból az olvasót mióta beletettük. Jó nekünk másfajta van.
Te tényleg érdekel hogy milyen okból kell gyakran ki-be tenni...[ Szerkesztve ]
Segítségkéréshez: NSA320+FFP; Raspberry Pi2 Openelec/Kodi ;
-
-
FeRkE
őstag
válasz lorcsi #18370 üzenetére
Nekem ilyen van, masszivnak tunik, minosegre is jo, nem gagyi hatasu, altat-ebreszt: Inateck Kindle Paperwhite Cover Case
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz lorcsi #18378 üzenetére
Én meg azt mondom támogassuk a magyar kézműveseket ;-)
Nekem ilyen van [link]
Én Lintu-tól vettem, de van jó pár másik jópofa a honlapon.Maga a termék teljesen jól használható, olyan mintha a könyv lenne beborítva, árát bőven megéri.
Szerintem.
És pont kalózosat olvastam.. :-DThe one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
Degeczi
nagyúr
válasz lorcsi #23734 üzenetére
Nem éri meg: ennél a 20%-nál nagyobb akciók szoktak lenni pár havonta, ráadásul még csak nem is letiltják a régit (amit offline olvasóként használhatna tovább más családtag), hanem be kell küldened.
És ha nem is vársz akcióra, a régi példányod is biztosan jobb áron el tudod passzolni, mint ez a 20%. -
Zoona
aktív tag
-
zseko
veterán
-
DeFranco
nagyúr
válasz lorcsi #25556 üzenetére
köszönöm, eddig egy nexus7 (2012) tokja a leginkább megfelelő, szélességre pont passzol, magassága fél centivel nagyobb a kelleténél meg kellemetlenül széles a perem (pont passzosan fér be a kabátom belső zsebébe).
azon gondolkodom, hogy csinálok magamnak tokot rá, ahol a négy sarkat négy átlós gumipánt fogja, ha lesz egy kis időm barkácsolni.
-
snowdog
veterán
válasz lorcsi #25706 üzenetére
Arra is jó lehet, ha össze szeretnéd hasonlítani a könyvtárad tartalmát egy máshonnan származó katalógus tartalmával. Ki tudod szűrni, hogy mi az ami neked megvan, és mi az ami a másikhoz képest nálad hiányzik.
Vagy egy ismerősöddel szeretnéd megosztani, hogy nálad a Calibre-ben, vagy az olvasón milyen könyvek vannak.
De tetszés, vagy igény szerint még több más dologra is használható.[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz lorcsi #26487 üzenetére
miközben senki nem szánja rá az időt, hogy egy kattintással utánaolvasson a Kindle hivatalos közleményének. Nem értem, mi a mögöttese annak, hogy a hamis hírek gyorsabban terjednek, de mintha az embereket az tenné boldoggá, ha háboroghatnak, méltatlankodhatnak, vagy elméleteket gyárthatnak bármilyen légből kapott faszság kapcsán.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
consono
nagyúr
válasz lorcsi #28050 üzenetére
Jó áron is volt (konkrétan a fele volt mint a Remarkable 2) és nem tetszik a Remarkable üzleti modellje sem a Connecttel. Meg hát Kindle/Amazon tapasztalatom már van, nem féltem beleugrani.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple notebookok
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs