Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Efreet
senior tag
válasz
Macisajt3 #6734 üzenetére
Wifin keresztül ugyanúgy ingyenesen megy, mint eddig, csak emellett van lehetőség a mobilhálozat használatára is. Itt lesz különbség a sima @kindle.com és a @free.kindle.com emailcím között: a sima címre küldve és 3G hálózatra kapcsolódva egy bizonyos díjért (beállítható a maximum költség az Amazonos oldalon) letölti az olvasó, míg a free címre küldve mindenképpen megvárja, hogy wifi kapcsolat jöjjön létre, és ott díjmentesen tölti le.
Röviden: a dokumentumot ...
kindle.com címre küldve 3G-n pénzért tölti le, Wifin ingyen tölti le;
free.kindle.com címre küldve 3G-n NEM tölti le, Wifin ingyen tölti le.Még rövidebben: használd a free.kindle.com címet, és pont ugyanúgy fog működni, mint eddig
-
Efreet
senior tag
válasz
Macisajt3 #6695 üzenetére
- rokon fogja átvenni, biztos hogy nem én -> ettől függetlenül rendelhetem az én nevemre?
- Rendelheted, ismerősnek az édesanyja vette át, ő nem volt otthon, nem volt ezzel problémája.
- miután nem az enyém lesz (már van sajátom), akkor hogy ne legyen párosítva a fiókomhoz a giftként kell kérnem? (jól láttam, hogy ez ingyenes: nincs regisztrálva, nincs ára rajta stb)
- Igen, ha giftként rendeled, akkor regisztrálatlan eszközt küldenek, első bekapcsoláskor várja az adatokat.
- ezután simán tudok regelni egy új kindle accot az illetőnek és hozzápárosítani a készüléket?
- Igen, erről szól a gift
-
bigmasterg
addikt
válasz
Macisajt3 #3601 üzenetére
Nem lehetetlen, hogy erre fizetned kell majd vámot és áfát.
Olvastad az első hsz.-t ? Az alapján 40ezer ft / 200 dollár körül van a határ.
(K3-ból csak wifi mellé befér egy tok, 3G-s mellé már nem)szerk.:
Mármint ezt a ~250 dollárra írom.
Jobban megérné külön rendelni 190ért a kindle-t és külön a tokot és kétszer fizetni a szállítást, mint hogy áfát és vámot kelljen fizetni.szóval a 3602-es hsz alapján lehet, hogy szerencséd van vele.
De a biztonság kedvéért én visszamondanám a tokot és csak akkor rendelném meg, ha már feladták a kindle-t. -
wardemi
senior tag
válasz
Macisajt3 #3596 üzenetére
Hali!
Nekem személy szerint mikor megrendeltem még anno a k3w-t ugyan úgy jött az SMS az 1$ ami valószínűleg a regisztráció volt, majd rá 3-4 órára a teljes összeget levették. Valószínűleg nálad is meg fog történni idővel csak elképzelhető, hogy nincs raktáron vagy túl nagy a forgalmuk. Nekem ez volt a tapasztalatom. Viszont még nem olvastam sehol sem, hogy valakinek eddig kellet várnia. Maximum várj mondjuk hétfőig utána töröld a rendelést és rendeld újra, vagy nálam okosabbak adnak majd jobb választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel találgatós topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest