Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wardemi
senior tag
válasz Macisajt3 #3596 üzenetére
Hali!
Nekem személy szerint mikor megrendeltem még anno a k3w-t ugyan úgy jött az SMS az 1$ ami valószínűleg a regisztráció volt, majd rá 3-4 órára a teljes összeget levették. Valószínűleg nálad is meg fog történni idővel csak elképzelhető, hogy nincs raktáron vagy túl nagy a forgalmuk. Nekem ez volt a tapasztalatom. Viszont még nem olvastam sehol sem, hogy valakinek eddig kellet várnia. Maximum várj mondjuk hétfőig utána töröld a rendelést és rendeld újra, vagy nálam okosabbak adnak majd jobb választ.iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
bigmasterg
addikt
válasz Macisajt3 #3601 üzenetére
Nem lehetetlen, hogy erre fizetned kell majd vámot és áfát.
Olvastad az első hsz.-t ? Az alapján 40ezer ft / 200 dollár körül van a határ.
(K3-ból csak wifi mellé befér egy tok, 3G-s mellé már nem)szerk.:
Mármint ezt a ~250 dollárra írom.
Jobban megérné külön rendelni 190ért a kindle-t és külön a tokot és kétszer fizetni a szállítást, mint hogy áfát és vámot kelljen fizetni.szóval a 3602-es hsz alapján lehet, hogy szerencséd van vele.
De a biztonság kedvéért én visszamondanám a tokot és csak akkor rendelném meg, ha már feladták a kindle-t.[ Szerkesztve ]
-
Efreet
senior tag
válasz Macisajt3 #3647 üzenetére
A Depositra azt írja az Amazon, hogy letétként kezeli, tehát ha nem kerül felhasználásra, akkor idővel visszautalják - lásd itt
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
Efreet
senior tag
-
Efreet
senior tag
válasz Macisajt3 #6688 üzenetére
Igen, billentyűzet nélkül, viszont lapozógombokkal, kisebb tárhellyel (így is ráfér legalább 1000 könyv), kicsit kisebb akkumulátorral. Olvasni teljesen megfelelő eszköz.
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
Efreet
senior tag
válasz Macisajt3 #6695 üzenetére
- rokon fogja átvenni, biztos hogy nem én -> ettől függetlenül rendelhetem az én nevemre?
- Rendelheted, ismerősnek az édesanyja vette át, ő nem volt otthon, nem volt ezzel problémája.
- miután nem az enyém lesz (már van sajátom), akkor hogy ne legyen párosítva a fiókomhoz a giftként kell kérnem? (jól láttam, hogy ez ingyenes: nincs regisztrálva, nincs ára rajta stb)
- Igen, ha giftként rendeled, akkor regisztrálatlan eszközt küldenek, első bekapcsoláskor várja az adatokat.
- ezután simán tudok regelni egy új kindle accot az illetőnek és hozzápárosítani a készüléket?
- Igen, erről szól a gift
-
Efreet
senior tag
válasz Macisajt3 #6734 üzenetére
Wifin keresztül ugyanúgy ingyenesen megy, mint eddig, csak emellett van lehetőség a mobilhálozat használatára is. Itt lesz különbség a sima @kindle.com és a @free.kindle.com emailcím között: a sima címre küldve és 3G hálózatra kapcsolódva egy bizonyos díjért (beállítható a maximum költség az Amazonos oldalon) letölti az olvasó, míg a free címre küldve mindenképpen megvárja, hogy wifi kapcsolat jöjjön létre, és ott díjmentesen tölti le.
Röviden: a dokumentumot ...
kindle.com címre küldve 3G-n pénzért tölti le, Wifin ingyen tölti le;
free.kindle.com címre küldve 3G-n NEM tölti le, Wifin ingyen tölti le.Még rövidebben: használd a free.kindle.com címet, és pont ugyanúgy fog működni, mint eddig
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest