- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Asszociációs játék. :)
- Durrogtass
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz koncsik #5119 üzenetére
Én most voltam repülővel, oda-vissza, kézipoggyászban volt a k3-am (nem vetették ki velem), röntgen nem okozott neki kárt, visszafele pedig volt egy k4 is a kezemben, beraktam az egyik ilyen szállító lavórba a röntgenhez, neki is kutyabaja.
Sőt, le és felszálláskor se szólt senki, hogy "kérem kapcsolja ki", hanem nyugodtan lehetett vele olvasni.
zone: maradjunk annyiba, hogy ez a téma eddig se volt itt kívánatos, és továbbra sem lesz az.
Az pedig, aki a pár ezer ft különbség, vagy az online vásárlástól való félelem miatt inkább megveszi itthon a boltból a kso verziót, hogy utána szopjon a hirdetésekkel (vagy ezek eltüntetésével), illetve a garanciáztatással, nos, az megérdemli.
Szerintem zárjuk le ezt a témát.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Politika
- Yettel topik
- OTP Bank topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest